اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش درست کردن کیک با خامه موز

#1
آموزش درست کردن کیک با خامه موز
آموزش درست کردن کیک با خامه موز

مواد لازم برای ۴ نفر:

کیک ساده اسفنجی ۲۶ سانتی ۱ عدد

موز ۲ عدد

گردو یا فندوق ( خردشده ) ۲ دسی لیتر

خامه ۰.۵ لیتر

شکر ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

آب سیب یا میوه ای که دوست دارین نصف لیوان



!:‌مقدار خامه یه جورهایی به خودتون بستگی داره. خامه زیادتر رو میشه راحت تر صاف کرد!

!!:‌این آب میوه می تونه آب کمپوت باشه یا یه شربت رقیقی خلاصه. مثلاْ‌اگه دلتون بخواد به جای موز آناناس بریزید می تونید کمپوت آناناس بگیرید و میوه اش رو به جای موز بریزید و آب کمپوت هم به جای آب سیب!



طرزتهیه:

کیک ساده اسفنجی که کاملاْ‌خنک شده رو از مقطع عرضی به دو نیم تقسیم می کنیم و کنار می گذاریم. خامه رو با شکر می زنیم تا فرم بگیره. این به دهن آسون ه ولی خوب دقت کنید. روی سرعت حداکثر همزن یا ماشین آشپزخونه (غذاساز) مدام نگاه کنید وقتی خامه ای که به دیواره ظرف پاشیده میشه دیگه خودش رو ول نمی کنه اون خامه تقریباْ‌ فرم گرفته و ۳۰ ثانیه بعدش آماده اس. بیشتر نزنیدش که کره میشه. کمتر هم باشه نمی تونین باهاش ماسوره بزنید!

کیک رو از مقطعی که بریده شده قاشق قاشق آب میوه رویش بدهید. (اگر آب میوه نداشتین آب قند درست کنید و بدهید روی کیک که نان کیک تر بشه) بعد مقداری خامه روی یکی از قسمت ها بریزید تقریباً یک چهارم کل خامه اتون رو. بعد کمی صافش کنید. میوه هاتو و گردو و فندوق خردشده رو روی کل سطح بپاشید. بعد کمی خامه روی سطح نیمه دوم کیک بمالید و روی این قسمت قرار دهید.

بعد خامه رو کم کم روی کیک و دیواره های کیک بریزید و صاف کنید. و دوباره… تا حدود یک چهارم خامه باقی بماند. در این مرحله باید کل سطح کیک پوشیده شده از خامه باشه. حالا با چاقو یا اون وسیله های صافی که واسه صاف کردن خامه است مقداری خامه بردارید و روی کیک بمالید. چاقو رو زیر آب جوش بگیرید که چربی اش کاملاْ‌ پاک بشه و داغ بشه. سریع با دستمال خشک کنید و یک دور روی کیک بکشید. همه منافذ خامه بسته میشه و خامه روی کیک صاف صاف میشه. اگه لازم شد با آب جوش کار رو تکرار کنید. دقت کنید هر بار چاقو رو بشویید و فقط یک دور روی خامه بکشید.

من نمی خواستم خامه رو ماسوره بزنم واسه همین کل خامه رو واسه روی کیک و لای کیک مصرف کردم. ولی می تونید خامه رو رنگی کنید و ماسوره بزنید… یا به شکل دلخواه رویش رو تزیین کنی
پاسخ
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، # αпGεʟ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
آموزش درست کردن کیک با خامه موز - tyjtfhdhr - 26-02-2014، 18:17

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  غذاهایی که خودمون درست کردیم
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  خامه فرم گرفته
  بهترین غذایی که درست کردی چی بوده ؟
  کباب پز تابشی خانگی – آموزش پخت کباب رول خوشمزه در خانه
  آموزش طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه
  کباب پز تابشی – آموزش طبخ کباب برگ مجلسی در خانه
  طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس خامه متفاوت و خوشمزه!
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  طرز تهیه ی خامه قنادی با خامه صبحانه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان