25-02-2014، 22:47
(25-02-2014، 22:45)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نميخواد ممنون
(25-02-2014، 22:43)نازنين خوشگله انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-02-2014، 22:42)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش ميكنم
(25-02-2014، 22:39)نازنين خوشگله انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اشتباه از من بود زود واکنش دادم ببخشید
(25-02-2014، 22:37)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باشه ببخشید حد اقل درست بنویس ک ادم بدونه چی میگی تو گفتی تو از من خوشت میاد ن علامت سوالی دادی ن چیز پرسشی دیگه ای وقتی اینجوری میدی جمله نهی میشه اگه سوالی میخواستی بکنی باید ؟؟؟؟؟ اینو اضافه میکردی ک پرسشی میشد خواهر من ببخشید
باشه داداش
شرمنده
من كه معذرت خواهي كردم ديگه!!!!!!
من ديگه هيچ جا مزاحمت نميشم باي
نه خدا وکیلی بیا من ناراحت شدم اونجوری گفتم بیا باید یجوری از شرمندگی شما در بیام