اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☺❤★ قوچان‌نژاد : لیگ جزیره رویای کودکی‌ ام بود. ☺❤★

☺❤★ قوچان‌نژاد : لیگ جزیره رویای کودکی‌ ام بود. ☺❤★

دیلی میل از رضا قوچان‌نژاد، گذشته فوتبالی‌اش و آینده‌ای که پیش رو دارد گزارشی تهیه کرده که خواندنش برای ما ایرانی‌ها غرورآفرین است. دیلی میل در این گزارش به زوایای گوناگون زندگی فوتبالی و البته شخصی گوچی پرداخته و در خلال آن حرف‌هایی از او را منتشر کرده. دیلی میل ابتدا به حضور گوچی در چارلتون اشاره کرده و در مورد فامیلی طولانی او و حواشی که برایش به‌وجود آمده نیز اطلاعات جدیدی منتشر کرده.
رضا قوچان‌نژاد در پنجره نقل و انتقال‌های ژانویه از استاندارد لیژ بلژیک راهی چارلتون انگلیس شد تا در این تیم فرصت بیشتری برای بازی کردن داشته باشد و بتواند جایگاه خود در ترکیب تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2014 برزیل حفظ کند.
نام او قوچان‌نژاد است. او طولانی‌ترین فامیلی در فوتبال انگلیس را دارا است! او باید در جام جهانی پیش رو مقابل بازیکنانی مانند لیونل مسی و ادین ژکو به میدان برود. برای همین باید به فامیلی او عادت کنیم.
قوچان‌نژاد 26 ساله امروز برای نخستین بار در جام حذفی فوتبال انگلیس مقابل شفیلدونزدی به میدان خواهد رفت. فامیلی او ممکن است گزارشگران فوتبال و همه کارشناسان را در جریان دیدار و پس از آن با مشکل روبرو کند. به همین خاطر قوچان‌نژاد تصمیم گرفته پشت پیراهن خود نام «رضا» را حک کند.
قوچان‌نژاد در این زمینه گفت: «فامیلی من خیلی طولانی است. هواداران فوتبال در ایران به من لقب «گوچی» داده‌اند. این چیزی نیست که خودم انتخابش کرده باشم. هیچ ارتباطی هم به برند گوچی ندارد و فقط برای کوتاه کردن فامیلی من بوده است. بعضی وقت‌ها بسیاری به خاطر این موضوع من را دست می‌اندازند اما همین است. اگر بخواهم همه فامیلی‌ام را روی پیراهنم بنویسم خیلی زیاد می‌شود. دیگو پویت (هافبک چارلتون) به من گفت که اسم من طولانی‌ترین نام در تاریخ فوتبال انگلیس است. برایم خیلی خوب است که مردم من را رضا صدا کنند. فکر می‌کنم رضا برای فریاد کردن اسمم در ورزشگاه ساده‌تر باشد.»
قوچان‌نژاد به چهار زبان تسلط دارد که یکی از آنها انگلیسی است. او سه سال پیش خواندن حقوق را رها کرد و به بلژیک رفت تا فوتبال را حرفه‌ای بازی کند. او می‌خواهد درسش را پس از فوتبال ادامه دهد. او همچنین گیتار، ویولن و پیانو می‌نوازد: «در نواختن آنها مهارت زیادی ندارم. دوستانم می‌گویند من موتزارت آینده هستم اما فکر نمی‌کنم درست باشد!» رضا از 15 سالگی تا 23 سالگی در تمامی تیم‌های ملی رده پایه هلند بازی کرد اما پس از آن و به دعوت کارلوس کروش، سرمربی پیشین رئال مادرید و منچستریونایتد به تیم ملی ایران رفت.
قوچان‌نژاد در این زمینه گفت: «انتخاب ایران برایم خیلی ساده بود. من با دو فرهنگ مختلف بزرگ شدم اما در اعماق قلبم غرور ایرانی داشتم و دارم. با کروش صحبت کردم. او به من گفت که فکر می‌کند می‌توانم به او در تیم ملی کمک کنم. گفت اگر احساس می‌کنی که دوست داری پیراهن تیم ملی ایران را به تن کنی و احساس می‌کنی به پوشیدن آن افتخار خواهی کرد با من تماس بگیر. به او گفتم نیازی نمی‌بینم بعدا تماس بگیرم، جوابم از همین حالا مثبت است.»
قوچان‌نژاد در سه دیدار پایانی تیم ملی ایران در مقدماتی راهیابی به جام جهانی گلزنی کرد تا جایگاه تیم ملی در جام جهانی را تثبیت کند. ایران در جام جهانی با آرژانتین، نیجریه و بوسنی و هرزگوین همگروه است اما قوچان‌نژاد تاکید دارد در حال حاضر تمام تمرکزش روی بازی‌های چارلتون است.
قوچان‌نژاد در مورد بازی کردن در انگلیس هم گفت: «رویای کودکی‌ام این بوده که در لیگ انگلیس بازی کنم. چارلتون باشگاهی است که شانس حضور در آن را داشتم. هیچ فشاری احساس نمی‌کنم. به اینجا آمده‌ام تا به همراه سایر بازیکنان بتوانیم تیممان را در لیگ نگه داریم. من هم یکی از آنها هستم. کمی طول می‌کشد تا به شیوه بازی هم عادت کنیم. امیدوارم این زمان به همه داده شود که بتوانیم این کار را انجام دهیم. حضور در جام حذفی می‌تواند به ما کمک کند. اگر بتوانیم به پیروزی برسیم اعتماد به نفس لازم را به دست می‌آوریم.» قوچان‌نژاد در پایان گفت: «اکنون تمرکزم روی چارلتون است. زمانی هم که جام جهانی از راه رسید، باید ببینیم چه پیش می‌آید. اولین کاری که باید انجام دهیم رساندن چارلتون به منطقه امن جدول است. پس از آن از جام جهانی هم لذت می‌بریم.»

دور پنجم رقابت‌های جام حذفی فوتبال انگلیس امروز و با انجام چهار بازی آغاز خواهد شد. در یکی از این بازی‌ها چارلتون اتلتیک در زمین شفیلد ونزدی به میدان خواهد رفت. رضا قوچان‌نژاد، مهاجم ایرانی چارلتون که به تازگی راهی این تیم شده است برای نخستین بار در جام حذفی به میدان خواهد رفت. او هنوز گلی برای تیمش به ثمر نرسانده و امیدوار است نخستین گلش برای این باشگاه را وارد دروازه حریف کند. بازی چارلتون- شفیلدونزدی از ساعت 18:30 آغاز خواهد شد. باید دید آیا گوچی می‌تواند چارلتون را به دور ششم جام حذفی برساند؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/viewer.php?file=75775281471125330483.png
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
 سپاس شده توسط saeed25/12 ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، ℬaD B✪Y ، Ѧℳℐℝ ، MAZIYAR007
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
☺❤★ قوچان‌نژاد : لیگ جزیره رویای کودکی‌ ام بود. ☺❤★ - 30Ḱᗩᔕ - 15-02-2014، 6:27

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  واکنش قوچان‌نژاد به قرار گرفتن نامش در لیست فروش
  فوری : انتقال قاسمی‌نژاد ملغی شد!
  رسمی: قاسمی‌نژاد به استقلال پیوست
  امین قاسمی‌نژاد 48 ساعت تا پیراهن آبی
  طارمی: بعد از جام جهانی پیشنهادهای زیادی داشتم/ رویای من بازی در اروپا بود
  درخشش دوباره قوچان نژاد و واکنش سرمربی زوله!
  تقابل مسی و رونالدو این بار در لیگ جزیره؟
  جایزه زامورا؛ رویای اسطوره‌های دروازه‌بانی در اسپانیا
  ولیعهد عربستان ثروتمندترین مالک لیگ جزیره می‌شود؟
  بیرانوند چطور به رویای همیشگی خودش رسید؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان