12-02-2014، 17:37
قانون دوم نیوتن: عشق در پسر ها هرگز از بین نمی رود بلکه از دختری به دختر دیگر انتقال می یابد
.
چرا روان درمانی مردها کمتر از زنها طول میکشه؟
معمولا باید در روان درمانی به دوران کودکی بازگشت و مردها همیشه در همون دوران به سر میبرند!
معمولا باید در روان درمانی به دوران کودکی بازگشت و مردها همیشه در همون دوران به سر میبرند!
.
می دونید چرا در بعضی جاها در مراسم عروسی داماد رو روی اسب مینشونند؟ خب واسه این که آخرین شانس فرار رو هم به اون داده باشند!
.
یه ضرب المثل با حال دریایی میگه: رسیدی خونه بزن تو گوش زنت!!! تو نمیدونی واسه چی زدی…اما اون میدونه چرا خورده
.
زن از شوهرش میپرسه: عزیزم، تو منو دوست داری؟مرد میگه: خوب معلومه عزیزم، اگه دوست نداشتم، چطور میتونستم هر شب بیام خونه پیشت، وقت و عمرم رو تلف کنم؟
.
قاضی رو به متهم کرد و گفت : چرا در خیابان دست توی جیب این آقا کردی؟
متهم با لحنی شرمنده گفت : آخه فکر کردم جیب خودمه!
قاضی : خب چرا پول از جیبش برداشتی؟
متهم : آقای قاضی یعنی آدم اختیار جیب خودش رو هم نداره!!!
متهم با لحنی شرمنده گفت : آخه فکر کردم جیب خودمه!
قاضی : خب چرا پول از جیبش برداشتی؟
متهم : آقای قاضی یعنی آدم اختیار جیب خودش رو هم نداره!!!
.
آقایان وقتی می خواهند کاری را انجام دهند ، اول خوب فکر می کنند ، بعد به حرف دلشان گوش می دهند ، به خدا توکل می کنند و . . . . . .
در آخر کاری را انجام می دهند که زنشان بگوید !!!
در آخر کاری را انجام می دهند که زنشان بگوید !!!
.
مرده عروسی میکنه، هفته بعد دست خانوم رو میگیره میبره دکتر ، میگه: اقای دکتر ما بچه دار نمیشیم!! دکتره میپرسه: چند وقته ازدواج کردین؟ طرف میگه : یک هفته است!! دکتره شاکی میشه ، میگه: داداش من، این زنه ، مایکرووِیو که نیست
.
ببین خانوم , تو روزنامه نوشته که مردها به طور متوسط در روز از پونزده هزار کلمه برای صحبت کردن استفاده میکنند, ولی زنها از سی هزار کلمه. دیدی ثابت شد شما زنها بیشتر حرف میزنین تا ما مردها؟
هیچ هم همچین چیزی نیست. فوقش ثابت شده که ما هر حرف رو باید دو بار بزنیم تا توی مخ شماها فرو بره !
هیچ هم همچین چیزی نیست. فوقش ثابت شده که ما هر حرف رو باید دو بار بزنیم تا توی مخ شماها فرو بره !
.
بهترین مدرک دروغ بودن قصه ها چیه؟
شاهزاده افسانه ای همیشه خوش تیپ و باهوش و پولدار و مجرده!
شاهزاده افسانه ای همیشه خوش تیپ و باهوش و پولدار و مجرده!
.