08-02-2014، 17:10
(08-02-2014، 17:08)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-02-2014، 17:06)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-02-2014، 17:06)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید پری
حال کردی
(08-02-2014، 17:03)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ عنتر شاعرخوبی میشی هاااا
امتحانامون هماهنگه ...نگاهامون توی برگه ...همون حسی که میخوامش...تنا مثل بید میلرزه... تو این دنیا واسه درسام ...جز گام به گام پناهی نیست... با این حالی که
من دارم ...جز مشروطی دیگه راهی نیست... همینجا توی آمپاسم ...همینجا که درسا انباره ...نفس تو سینه میگیره ...دلم واسه نمره میکوبه... من یه خرخونم وقتشه
عاقل شم تو ته خنگی منم باید خنگ شم خودمو کشتم شاگرد ممتاز شم هیچی نمیفهمم فقط میخوام 20 شم(
توجه توجه قبل از خوندن باریتم سام بیگی بخون
گفتم نقل قولاتو عین ادم ارسال کن
خخخخخخخخ کثافط
می خوام به جای فردوسی بشم
ولی از اون باحالاش