07-02-2014، 15:15
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-02-2014، 15:16، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(07-02-2014، 15:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|: !!
(07-02-2014، 15:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لـطـف داری(:
(07-02-2014، 15:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هـمـه دخـتـرن اینـجـا|:
فـقـط مـن پـسـرم
سـلـام(:
روانی |: !!
دوباره چی زدی!؟ -__-
سلـآم |:
نویسنده میشی!؟ S: کوفتت بشه |:
حالا من دارم به همه ی اونای که نویسنده میشن میگم این حرفمو -_- ناراحت نشو (:
ولی گیر کنه تو گلوت |: !!
از هـمـون هـمـیـشگـی زدم|:
عـلـیـک|:
آرع بـسـی خوشـحـالم(:
مـن از دست تـو نـاراحـت نمیشم(:
نـگـران نـباش گیر نمیکنه(:
|: !!
(07-02-2014، 15:14)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واقعا یه عده آدما نفرت انگیزن !!
واقعا !!
واقعـآ !! واقعـنااااا واقعـآ !! |:
(07-02-2014، 15:14)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-02-2014، 15:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هر کسی سلیقه ای دارع :|
(07-02-2014، 15:11)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|: . .!!
(07-02-2014، 15:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارع -_ -
(07-02-2014، 15:06)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نیازی نیس فعلا :|
ساعتی ک اواتار عوض نمیکنن -_-
لینک گالری عکستم خراب بود -_ -
-__- خراب بود!؟ |:
خو خوب بودن!؟ |: :|
نع ^_ ^
خیلی دلت هم بخـواد -__- به اون خشگلی بـودن -_- !! سلیقه نداری دیگه ! -__- |:
من گفتم تکس باشن مثه اواتار خودم -_ -
|: منم گفتم ندارم :| !!
ولی اون پسره که داشت سیگار میکشید خوب بـوداا -__- من خودم اونو به همه پیشنهاد میکنم |: اون اولیه و دومیه خشگل بودن |: !!