07-02-2014، 13:16
(07-02-2014، 13:09)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بهت گفتم بهت نگن نوب :| منم اول میگفتم gta 5 :|
(07-02-2014، 13:06)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب ما اون موقع میگفتیم gta5 .... ما مثه شما باکلاس نیستیم ...
(07-02-2014، 13:02)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خاک تو سرت نوب فکر نمیکردم نوب باشی gta 5 چیه :| gta sanandres
(07-02-2014، 12:58)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-02-2014، 12:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم طبیعتا باید میرفتم بیرون بازی بخرم :|
دوستان خدافس من برم برا خودم یه دست لباس بخرم |: باید برم بیرون |: سختمع |:
وایی |: نور به چشام میخوره چشام کور میشه |: . . . چند ماهیی میشه نرفتم بیرون |: فقط برای مدرسه رفتم |:
بـدرو -__-
فقط 42 تا بازی دارم همشونم تموم کردم بازی جدیدم نمیاد :|حتما به سی دی فروشی مراجعه کن ...
بازی خونت کم شده ... الان پس میافتی
من آخرین بازی که خریدم ماله 5 ساله پیش "gta 5"
gta 5 همون v هستش که تازه اومده :|
مشکلیــــــــــــــــه؟
(07-02-2014، 13:09)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حــوصلـه حــرف زدن نــدارم ||:
فــقد مــیخوام یـه چــی بــگم |:
dj sina هــمین erfan troll ئــه!! |:
هـع ضــایع!!
تارا چرت نگو دیگه هر کی مشکوکه میگه منم :|