05-02-2014، 20:50
(05-02-2014، 20:46)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من هیچ وقت کم نمیارم ... چون خونسردم ... همتونم دارین با حرفام حال میکنین ، ولی غرورتون نمیزاره ...!! بلـــه... حقیقت اینه ...
(05-02-2014، 20:43)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هه هه هه!که چی مثلا؟
(05-02-2014، 20:40)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رفت تو چشمم ... اینم بخاطر تو ...نبـــــــــود ؟!
(05-02-2014، 20:37)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارع ریلکسم،بره تو چشت احمق!
(05-02-2014، 20:34)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ریلکستم دوست دارم ...
فکر میکنی الان داری حرس در میاری؟نع خیر من الان ریلکس ریلکسم،فقط انگار تن یکی میخواره،باید کمکش کنم...
الان کم اوردی داری عقب میکشی؟
ارع،بی عرضه هایی م3ه تو همینطوری ان!
الان زایع شدی داری میسوزی؟
بگو بینم زایع شدن چه طعمیه؟