05-02-2014، 18:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-02-2014، 18:25، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(05-02-2014، 18:23)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زیادی داری حرف میزنی میدونستی!؟
(05-02-2014، 18:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-02-2014، 18:11)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-02-2014، 18:09)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بــخواب |:
(05-02-2014، 18:05)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هــع!!|:
ر*ـیدی آب قــَطه |:
وصله
تنها نمیتونم بخوابم
احساس می کنم تو الان اینجوری شدی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
پَ بــرو بــا مــامــانت بــخواب!! |:
شــما بــیشتــر ||:
من مثل شما شبا با مادرم نمی خوابم چون بزرگ شدم ولی شما رو نمیدونم این طور که معلومه شما مادرتونو میارید بقلتون وقتی می خواید بخوابید کار بد تو جاتون نکنید چون ممکنه اب قطع باشه اونوقت دیگه کاری نمیشه کرد
اخیییی شما الان دقیقا اینجوری شده اید [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]
اون گاله رو ببند . .!! بوش همه جا رو برداشت !!
درضمن به تارا نبینم اینطوری حرف بزنیاا جوجه ماشینی!! افتاد!؟
(05-02-2014، 18:23)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آوآتارمـــو بعوضــــم عـــآیـــا؟؟
آرع ^_^