05-02-2014، 13:36
(05-02-2014، 13:32)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی گفته من خودم تو فیس بوک هستم خود سلنا هم که باهاش بهم زده عکساشون میذارن به علاوه مایلی امینم لیدی گاگا اریانا بیانسه همه اینا دوستای جاستینن ادمای ......مثل تو میشن ضد جاستین دیگه
(05-02-2014، 13:22)mobina bieber نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
erfan troll
1-خفه شو
2-چرا هی به جاس گیر میدی؟آخه به تو چه؟
3-کجات داره میسوزه که داری اینارو میگی؟
4-خیلی از ایرانیا فقط ایراد میگیرن و به چیزای دیگه اون فرد توجهی ندارن
احمق مگه فقط ما ایرانیاییم کل دنیا باهاش بده بورو فیسبوک پیج فوتبالیستا یا ورزشکارا یا بعضی خواننده ها رو لایک کن بعد میبینی اونا هم ضد جاسمینن