05-02-2014، 13:13
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-02-2014، 13:36، توسط Ξrιc logιc.)
توجه داشته باشین اگه عکسا فیلتر بود به من بگین
هی ما میگفتیم این اشغال همجنس بازه یک سری ادم #@$% میگفتن نه
دردسر دوباره جاستین بیبر با پرتاب تخم مرغ به سمت همسایه اش!!
جاستین بیبر خواننده خوش چهره هالیوودی که محبوبیت زیادی فقط در بین دختران دارد و کمتر پسری از ترانه و آهنگ های او خوشش می آید, باز هم دردسر درست کرده است.
گویا جاستین بیبر19ساله یکشنبه شب به درب خانه یکی از همسایگانش تخم مرغ پرتاب کرده است و همین امر باعث شکایت همسایه جاستین از وی شده است!
این درحالیست که همسایه او و دخترش در بالکن حضور داشته و از این اقدام جاستین بیبر فیلم گرفته اند.
کلانتر حومه لس آنجلس اعلام کرده است که جاستین به زودی باید نسبت به این اقدامی که انجام داده است پاسخ داده چرا که این موضوع مهمی است که او یک شاکی خصوصی دارد.
----
اینم یه عکس زیبا از گریه یک دختر نوجوان
+18
میخواستم بزامش دیدم خیلی بده هر کی میخواد ببینه خصوصی بهش میدم
این داداشمون کسیه که خانوم جاستین بیبر رو دستگیر کرد
البته زیر این عکس اشتباه نوشته,به جای Oscar باید جایزه Noble بدن به این آقا
و باز هم استاد,جاسمین بیوه رو مورد عنایت خویش قرار داد ))
عن آغا رو بخاطر مواد مخدر گرفتن ))
آخه بچه کیونی تو رو چه به علف؟؟
خز کردی همه چیو باو
و از همه جالب تر افرادی مانند استاد 50Cent رپر معروف و Jared Padalecki بازیگر سریال Supernatural حسابی این بچه کیونی رو مسخره کردن )
این اوبی که میبینید ایرانی هستشو خودشو شبیوه خانوم جاسمین بیوه کرده :|
اوباما این عکسو ببینه حتما ایران رو بمباران میکنه
جاستین بیبر اعلام کرد خداحافظیش از دنیای موسیقی فقط یک شوخی کوچیک بوده و در برنامش داره که یه آلبوم دیگه بده :|
F***
راستی نظرتون در مورد عکس چیه؟!
مادر نمونه ))
این جاسمین بیوه ریده
دستگیرش کردن بعد خودش خبرو پخش میکنه تو دنیای مجازی!
اون یارو سیاه پوسته با چه لذتی به ک** جاسمین نگاه میکنه
اینم یه بیت شعر در وصف این کارای جاسمین:
تو کمبود داریو خدای عقده ای
میگی دستگیر شدی فکر کنن گنده ای
لیل + جاسمین = لیسمین :|
اگر مایکل زنده بود شاهد همچین صحنه زیبایی بودیم
هر کی نکته رو گرفت ...
جاسم
ین این میمونو به شکل غیر قانونی وارد کشورش کرده
********* تجاوز به بیبر از سوی جنی مک کارتی ***********
جنی مک کارتی مدل 40 ساله ی Play Boy وقتی که میخواست
جایزه Favorite Pop/rock Album در مراسم American Music Awards 2012 تقدیم به جاستین بیبر کنه یه مــاچ از گردنش کرد , جنی راجع به جاستین تو بک استیج گفت : جاستین واقعا لذیذ بود من نمی
تونستم خودمو کنترل کنم دلم میخواست سرشو بکنم و بخورمش
وقتی که جنی جاستینو گرفته بود و بوسش میکرد جاستین گفت : واااو احساس میکنم بهم تجـاوز شده
جنی عکسش با جاستین رو توی تـوییــتر گذاشت و گفت : تجاوز به گربـه ی پشمالو
حالا شما نظرتون راجع به این دو تا لزبیان چیه ؟؟؟
نام:جاستین بیبر
ملقب به:جاسمین بیوه
درصد لایک:
90%دختر زیر 15 سال
2.5%دختر بالای 15 سال
2.5 درصد پسر زیر 15 سال
4 درصد دوجنسه
1 درصد دیگر موارد
---------------
از 56 میلیون لایک,فقط 6 میلیون واقعی طرفدارش هستند
40 میلیون لایک کردن که همه مطالبش براشون بیاد و فحش بدن
10 میلیون هم فکر کردند لایک کردن یک اوبی کلاس داره و لایک کردند
------------------------
با توجه به گفته های طرفدارایی که وبلاگ حامی جاسمین بیوه زدن میتوان گفت:
نصف افرادی که برای وی وبلاگ حامی زدن ادعا میکنند با جاستین بیبر دوست هست
40 درصد ادعا میکنند قراره امشب یا فردا شب به کنسرت جاستین بیبر برن
5 درصد ادعا میکنند از طریق اینترنت هرروز با جاستین بیبر صحبت میکنن
5 درصد بقیه هم میگن قراره با جاستین بیبر در آینده ازدواج کنن
----
اینم خلاصه ای از مشخصات جاسمین بیوه و طرفداراش
خلاصه ای از مشخصات جاسمین بیوه و طرفداراش 1
الیبته توجه داشته باشید 75 درصد طرفدارای جاسمین قلابین اینو تحقیق کردن گفتن که اگه اینجوری باشن لیدی گاگا معروفترین خواننده زن جهانه ولی اونم طرفدارای قلابی داره
هی ما میگفتیم این اشغال همجنس بازه یک سری ادم #@$% میگفتن نه
دردسر دوباره جاستین بیبر با پرتاب تخم مرغ به سمت همسایه اش!!
جاستین بیبر خواننده خوش چهره هالیوودی که محبوبیت زیادی فقط در بین دختران دارد و کمتر پسری از ترانه و آهنگ های او خوشش می آید, باز هم دردسر درست کرده است.
گویا جاستین بیبر19ساله یکشنبه شب به درب خانه یکی از همسایگانش تخم مرغ پرتاب کرده است و همین امر باعث شکایت همسایه جاستین از وی شده است!
این درحالیست که همسایه او و دخترش در بالکن حضور داشته و از این اقدام جاستین بیبر فیلم گرفته اند.
کلانتر حومه لس آنجلس اعلام کرده است که جاستین به زودی باید نسبت به این اقدامی که انجام داده است پاسخ داده چرا که این موضوع مهمی است که او یک شاکی خصوصی دارد.
----
اینم یه عکس زیبا از گریه یک دختر نوجوان
+18
میخواستم بزامش دیدم خیلی بده هر کی میخواد ببینه خصوصی بهش میدم
این داداشمون کسیه که خانوم جاستین بیبر رو دستگیر کرد
البته زیر این عکس اشتباه نوشته,به جای Oscar باید جایزه Noble بدن به این آقا
و باز هم استاد,جاسمین بیوه رو مورد عنایت خویش قرار داد ))
عن آغا رو بخاطر مواد مخدر گرفتن ))
آخه بچه کیونی تو رو چه به علف؟؟
خز کردی همه چیو باو
و از همه جالب تر افرادی مانند استاد 50Cent رپر معروف و Jared Padalecki بازیگر سریال Supernatural حسابی این بچه کیونی رو مسخره کردن )
این اوبی که میبینید ایرانی هستشو خودشو شبیوه خانوم جاسمین بیوه کرده :|
اوباما این عکسو ببینه حتما ایران رو بمباران میکنه
جاستین بیبر اعلام کرد خداحافظیش از دنیای موسیقی فقط یک شوخی کوچیک بوده و در برنامش داره که یه آلبوم دیگه بده :|
F***
راستی نظرتون در مورد عکس چیه؟!
مادر نمونه ))
این جاسمین بیوه ریده
دستگیرش کردن بعد خودش خبرو پخش میکنه تو دنیای مجازی!
اون یارو سیاه پوسته با چه لذتی به ک** جاسمین نگاه میکنه
اینم یه بیت شعر در وصف این کارای جاسمین:
تو کمبود داریو خدای عقده ای
میگی دستگیر شدی فکر کنن گنده ای
لیل + جاسمین = لیسمین :|
اگر مایکل زنده بود شاهد همچین صحنه زیبایی بودیم
هر کی نکته رو گرفت ...
جاسم
ین این میمونو به شکل غیر قانونی وارد کشورش کرده
********* تجاوز به بیبر از سوی جنی مک کارتی ***********
جنی مک کارتی مدل 40 ساله ی Play Boy وقتی که میخواست
جایزه Favorite Pop/rock Album در مراسم American Music Awards 2012 تقدیم به جاستین بیبر کنه یه مــاچ از گردنش کرد , جنی راجع به جاستین تو بک استیج گفت : جاستین واقعا لذیذ بود من نمی
تونستم خودمو کنترل کنم دلم میخواست سرشو بکنم و بخورمش
وقتی که جنی جاستینو گرفته بود و بوسش میکرد جاستین گفت : واااو احساس میکنم بهم تجـاوز شده
جنی عکسش با جاستین رو توی تـوییــتر گذاشت و گفت : تجاوز به گربـه ی پشمالو
حالا شما نظرتون راجع به این دو تا لزبیان چیه ؟؟؟
موزیانه سعی کرده جاستین بیبر را یک پسر پاک و بی گناه نشان دهد؛ این کار حداقل این حسن را دارد که کودکان راحت تر فریب او را میخورند. به نمونه های این دروغ پردازی توجه کنید :
مصاحبه ی منتشر شده از بیبر در سایت ویکیپدیا : "من هرگز نمیخواهم چیزی شوم که مردم میخواهند. اینکه در پارتیهای شبانه شرکت کنم و گرفتار الکل شوم. من هرگز نمیخواهم طوری رفتار کنم که احترام بچهها و والدینشان را از دست بدهم. من میخواهم توانایی انجام کاری که مایکل جکسون کرد را داشته باشم. او همواره ترانههای پرهیزکارانه و پاک میخواند. و همیشه بچهها، مادربزرگها و پدربزرگهایشان او را دوست میداشتند. من نمیخواهم در مورد رابطههای جنسی و مواد مخدر بخوانم و ناسزا بگویم. میخواهم در مورد عشق بخوانم و شاید وقتی بزرگتر شدم بیشتر عاشق شوم. اما میخواهم مورد احترام همه باشم. "
عکس زیر احتمالا یک پارتی شبانه نیست چون بیبر گفته در پارتی های شبانه شرکت نمی کند،پس احتمالا یک پارتی روزانه است(!) از نظر بیبر پارتی فقط شبانه اش بد است ولی تا میتوانید به پارتی های روزانه بروید!!! درباره موزیک ویدئوهای "Baby" و "One Time" هم دیگر قضاوت را به دوستان واگذار میکنیم که این پارتی ها روزانه بوده اند یا شبانه!
اما بی قیدی و رابطه ی جنسی آزاد میان نوجوانان لازمه و جاذبه ی عکس های بیبر است؛ با عرض معذرت او حتی نیازی به بالا کشیدن شلوار خود هم نمیبیند و در اکثر عکس ها و شوها در حال بوسیدن دختران عریان است، البته خرده نگیرید که فرهنگ آنها با ما متفاوت است چون با دیدن عکس ها ثابت میشود که بوسه ها به بوسه ختم نمیشود ...باز بودن و یا شل بودن همیشگی شلوار بیبر حتی صدای وبلاگ نویسان طرفدارش را هم درآورده!
مصاحبه ی منتشر شده از بیبر در سایت ویکیپدیا : "من هرگز نمیخواهم چیزی شوم که مردم میخواهند. اینکه در پارتیهای شبانه شرکت کنم و گرفتار الکل شوم. من هرگز نمیخواهم طوری رفتار کنم که احترام بچهها و والدینشان را از دست بدهم. من میخواهم توانایی انجام کاری که مایکل جکسون کرد را داشته باشم. او همواره ترانههای پرهیزکارانه و پاک میخواند. و همیشه بچهها، مادربزرگها و پدربزرگهایشان او را دوست میداشتند. من نمیخواهم در مورد رابطههای جنسی و مواد مخدر بخوانم و ناسزا بگویم. میخواهم در مورد عشق بخوانم و شاید وقتی بزرگتر شدم بیشتر عاشق شوم. اما میخواهم مورد احترام همه باشم. "
عکس زیر احتمالا یک پارتی شبانه نیست چون بیبر گفته در پارتی های شبانه شرکت نمی کند،پس احتمالا یک پارتی روزانه است(!) از نظر بیبر پارتی فقط شبانه اش بد است ولی تا میتوانید به پارتی های روزانه بروید!!! درباره موزیک ویدئوهای "Baby" و "One Time" هم دیگر قضاوت را به دوستان واگذار میکنیم که این پارتی ها روزانه بوده اند یا شبانه!
اما بی قیدی و رابطه ی جنسی آزاد میان نوجوانان لازمه و جاذبه ی عکس های بیبر است؛ با عرض معذرت او حتی نیازی به بالا کشیدن شلوار خود هم نمیبیند و در اکثر عکس ها و شوها در حال بوسیدن دختران عریان است، البته خرده نگیرید که فرهنگ آنها با ما متفاوت است چون با دیدن عکس ها ثابت میشود که بوسه ها به بوسه ختم نمیشود ...باز بودن و یا شل بودن همیشگی شلوار بیبر حتی صدای وبلاگ نویسان طرفدارش را هم درآورده!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]
[url=https://www.facebook.com/photo.php?fbid=349476241803488&set=a.348166531934459.81575.348163188601460&type=1&relevant_count=1]
[/url]
[url=https://www.facebook.com/photo.php?fbid=349476241803488&set=a.348166531934459.81575.348163188601460&type=1&relevant_count=1]
نام:جاستین بیبر
ملقب به:جاسمین بیوه
درصد لایک:
90%دختر زیر 15 سال
2.5%دختر بالای 15 سال
2.5 درصد پسر زیر 15 سال
4 درصد دوجنسه
1 درصد دیگر موارد
---------------
از 56 میلیون لایک,فقط 6 میلیون واقعی طرفدارش هستند
40 میلیون لایک کردن که همه مطالبش براشون بیاد و فحش بدن
10 میلیون هم فکر کردند لایک کردن یک اوبی کلاس داره و لایک کردند
------------------------
با توجه به گفته های طرفدارایی که وبلاگ حامی جاسمین بیوه زدن میتوان گفت:
نصف افرادی که برای وی وبلاگ حامی زدن ادعا میکنند با جاستین بیبر دوست هست
40 درصد ادعا میکنند قراره امشب یا فردا شب به کنسرت جاستین بیبر برن
5 درصد ادعا میکنند از طریق اینترنت هرروز با جاستین بیبر صحبت میکنن
5 درصد بقیه هم میگن قراره با جاستین بیبر در آینده ازدواج کنن
----
اینم خلاصه ای از مشخصات جاسمین بیوه و طرفداراش
خلاصه ای از مشخصات جاسمین بیوه و طرفداراش 1
الیبته توجه داشته باشید 75 درصد طرفدارای جاسمین قلابین اینو تحقیق کردن گفتن که اگه اینجوری باشن لیدی گاگا معروفترین خواننده زن جهانه ولی اونم طرفدارای قلابی داره