03-02-2014، 18:35
(03-02-2014، 18:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-02-2014، 18:28)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-02-2014، 18:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلـآم (: !! به به !!
خوش گذشت این چند روز ؟ ((:
چـرا خـوش بگـذره؟! |:
(03-02-2014، 18:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-02-2014، 18:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شک کردم که تهرانم توشون نیس -___-
(03-02-2014، 18:20)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|: تو فک کن یه درصد |: !!
(03-02-2014، 18:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یعنی تهران هم تعطیله؟ 0_0
منو تنهآ نزآر رو قلبم پآ نزآر !
ولی عجب خبری دادیآ فردآ هم میرم بیرون ! خخخخخخ
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ؟ 0_0
تهران طلسم شُـدس -___- !!
یـوهـاهـاهـا |: صبح فک کردم تعطیلیم !! |: قشنگ و خیلی شیک خورد تـو پَـرم !! |:
میخوام برم شمال زندگی کنم -_-
آیسان تو هم بیا -_-
میریم برف بازی و کل مدارس کلــــــــــــــآ تطیله -_-
بریم؟ ^_^
( درون دلم: بتمرگ سر جات بابا -_- )
بـریم |:
(دقیقا -__- )