امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(03-02-2014، 17:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 17:11)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:58)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه |:
منم دیگع عمرا |:
خوبـــــــــــــی؟ (:

من گرفتاری داشتم |: یادت نی؟! !!

اصـن تو بگـو یـه بـآر |: !!

فـدات تو خوبی؟! (:

(03-02-2014، 16:57)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسي

چطوري؟؟

خـوبم !!

تو کجایی!؟ /:
اصلا >_<
امروز به هوایه این که سرد بود تو مدرسمون..|:
آش دادن |:
منم دوس نداشتم |:
مجبورم کردن آش بخورم ( دوستام )
منم یه کم خوردم |:
از ساعت 10 تا الان رودل کردم |:
حالم خیلــــــــــیی بدع >_<
خیلی >_<
هی دارم بد تر میشم >_<
مُردَنیم -_-
حلال کنید -_-

(03-02-2014، 17:05)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 17:01)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:59)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رمز عبورمو تو هفت هشتا کاغذ نوشتم تو قسمت هاي مخفي خونه جا گذاري کردم, اين روش خيلي جواب ميدهSleepyBig GrinBig Grin

عليکBig Grin
فکر خوبیه 0_0
خخخخخخ (:
خوبیـــ؟ـــ(:

ارعBig Grin
ممنون
چطوري؟؟!

تو بهتری -_-
ممد دارم میمیرم -_-
حلالم کن -_-

حلالت نميکنم -_-

(03-02-2014، 17:09)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 17:05)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 17:01)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:59)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رمز عبورمو تو هفت هشتا کاغذ نوشتم تو قسمت هاي مخفي خونه جا گذاري کردم, اين روش خيلي جواب ميدهSleepyBig GrinBig Grin

عليکBig Grin
فکر خوبیه 0_0
خخخخخخ (:
خوبیـــ؟ـــ(:

ارعBig Grin
ممنون
چطوري؟؟!

(03-02-2014، 17:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 17:02)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نعـ آیسان

): چیشده!؟ ||:

(03-02-2014، 17:03)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونمون O__O

شما کجائي؟

نع بابا من فکر کردم تو باغی |: !!

منم خونمونم !! ||:

بابا کدوم شهری؟! -___-

نع من تو باغ نيستمBig Grin

RashT ^_^
اع^___________^
3 سال همشهری بودیم^_______________^
تعطیلی بت چسبیده^______-

^_^
زياد زيادBig Grin

خدا بيشترش کنعBig Grin
ایشالله
تهران یخ بندونه
یخ بندونه زمینا سر میشه
گل نساء جونم...............!
عجب!
منم از این آهنگا بلدم^______________________^
همه بیان وسط!
آع منحرف نشیم
خدایا از این شانس ها به ما هم بده....آمین
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 03-02-2014، 17:21

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان