امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(02-02-2014، 14:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:47)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:40)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:37)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطـــــــــــــــــــــــــــــی ^_^

رکیــــــــ!
خدا وکیلی امروز از ترس داشتم م****م جام!
چرا؟ |:
چی شدع مگه ؟ |:

زنگ اخر معلمه ادبیاتمون نیومد بد انقد شلوغ کردیم مارو تو کلاسا پخش کردن.از شانس گ** ما انداختنمون تو کلاس عربی!منم دیگه نمیتونستم تحمل کنم اونجا بمونم دیدم حواسش نی یواشکی از کلاس رفتم بیرون!از در ک رفتم بیرون دیدم ناظممون اونجا وایساده!
هیچی دیگه منم ب رویه خودم نیاوردم از کنارش رد شدم!خیلی ناجور بود!Big Grin
اوه اوه اوه |:
آورین خوووو بعد ناظم چیزی نگف؟ :0

چـــــــراع!
دید من ب رویه خودم نیاوردم بد بهم گفت:شادمانی کجا میریع؟بد گفتم با دبیر ریاضی کار دارم میخوام برم مشکلمو بر طرف کنم.!^.^
حال کن!
|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 02-02-2014، 14:52

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان