02-02-2014، 14:52
(02-02-2014، 14:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-02-2014، 14:47)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوه اوه اوه |:
(02-02-2014، 14:40)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-02-2014، 14:37)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا؟ |:
(02-02-2014، 14:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فاطـــــــــــــــــــــــــــــی ^_^
رکیــــــــ!
خدا وکیلی امروز از ترس داشتم م****م جام!
چی شدع مگه ؟ |:
زنگ اخر معلمه ادبیاتمون نیومد بد انقد شلوغ کردیم مارو تو کلاسا پخش کردن.از شانس گ** ما انداختنمون تو کلاس عربی!منم دیگه نمیتونستم تحمل کنم اونجا بمونم دیدم حواسش نی یواشکی از کلاس رفتم بیرون!از در ک رفتم بیرون دیدم ناظممون اونجا وایساده!
هیچی دیگه منم ب رویه خودم نیاوردم از کنارش رد شدم!خیلی ناجور بود!
آورین خوووو بعد ناظم چیزی نگف؟ :0
چـــــــراع!
دید من ب رویه خودم نیاوردم بد بهم گفت:شادمانی کجا میریع؟بد گفتم با دبیر ریاضی کار دارم میخوام برم مشکلمو بر طرف کنم.!^.^
حال کن!