01-02-2014، 17:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-02-2014، 17:21، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
هوف |:
حوصلم سر رفت |:
بدرود !!
آ راستی رکسانا سلـام |: خوبی؟ منم خوبم |: میدونم کم پیدا شدم |: تو هم منو تحویل نمیگیری !! |:
خدافس
هع (: فدات عشقی
حوصلم سر رفت |:
بدرود !!
آ راستی رکسانا سلـام |: خوبی؟ منم خوبم |: میدونم کم پیدا شدم |: تو هم منو تحویل نمیگیری !! |:
خدافس
(01-02-2014، 17:19)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آیسانی داری میری بمشقی؟ بعشه برو خوش باش ولی بدون که زود گذره..............
ای بابا عجیب آدم باحالیم من!
هع (: فدات عشقی
(01-02-2014، 17:19)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو منو تحویل نمیگیری T_T اوم !
(01-02-2014، 17:14)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب آیسان فدات شه ^_^
(01-02-2014، 17:10)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-02-2014، 17:07)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آرع آرع ^_^
(01-02-2014، 17:06)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ >_<
من اومدم (:
جمتون جمه گُلتون کَمه ^_^
بــــــــــــــــــــــعله!
بود دیگه نیـــس! ^.^
فدام شی (:
واع!
از یکی دیگه مایه بزار ب من چع؟
که منم تحویل نمیگیرع ))))):