28-06-2012، 21:07
برادر من!
اعتقاد من که نیست!اعتقاد خودشون بوده!
البته همچین زیاد هم راضی نبودند و هر از چند گاهی جنبش های استقلال طلبانه در میانشان دیده می شد
آذری ها کاری نداشتند که روس ها بر دین مسیحی که دین الهی می باشد هستند
آنان روس ها را کافرانی می پنداشتند که بر بلاد مسلمین (آذربایجان و داغستان) ظالمانه حکمرانی می کنند علت ظلم هم این بود که اجازه نمی دهند که آنان به زیر بیرق مسلمین بازگردند
البته تکرار می کنم این اعتقاد من نیست اعتقاد خودشون بوده
از این رو با آلمانی ها همکاری داشتند
پس عقلا کشتار آنان بدست آلمانی ها فرضیه ای رد شده است
اعتقاد من که نیست!اعتقاد خودشون بوده!
نقل قول: وقتی که تزار بود چنین درخواستی نداشتند وراضی بودند.علت این بود که ارتباط شان با آذربایجان ایران بیشتر بود
البته همچین زیاد هم راضی نبودند و هر از چند گاهی جنبش های استقلال طلبانه در میانشان دیده می شد
نقل قول: از نظر شما هرکس مسلمان نیست کافره؟اعتقاد من نیست اعتقاد اونها بوده
نقل قول: این فقط در ذهن شماست اما حقیقت اینه که آذربایجان افراد مسیحی هم داشته.دوم آنکه مردم آذربایجان وغالبشون در هنگام جنگ داخلی روسیه به کمونیست ملحق شدند.جمله بنده رو درست متوجه نشدید
زمان استالین هم که هیچ کس جرات وقدرت استقلال از شوروی را نداشت.کار مردم آذربایجان درجنگ جهانی دوم نتیجه ای نداشت چون بسیار دیر شده بود وزمانی باید کمونیسم را نابود می کردند که لنین بود وباید در نطفه ودر 1917 خفه اش می کردن.
آذری ها کاری نداشتند که روس ها بر دین مسیحی که دین الهی می باشد هستند
آنان روس ها را کافرانی می پنداشتند که بر بلاد مسلمین (آذربایجان و داغستان) ظالمانه حکمرانی می کنند علت ظلم هم این بود که اجازه نمی دهند که آنان به زیر بیرق مسلمین بازگردند
البته تکرار می کنم این اعتقاد من نیست اعتقاد خودشون بوده
نقل قول: شما بحث استقلال آذربایجان رو مطرح کردی چه ربطی به بحث کشتار مردم شوروی ونتیجه گرفتن از اون دره؟چند پست اگر بروید بالاتر عنوان شد که مردم شوروی از هر قشر و هر طبقه و قومیت به آلمانی ها پیوستند تا از شر کمونیسم رها شوند
از این رو با آلمانی ها همکاری داشتند
پس عقلا کشتار آنان بدست آلمانی ها فرضیه ای رد شده است