27-06-2012، 13:09
(24-06-2012، 14:03)vampire girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سودا جون رو چه حسابی این حرف رو میزنی؟تحقیق کردی؟ولی من فکر میکنم گفته هات بر پایه حدس و گمان و فرضیه سازی شخصی خودت باشه
به نظر من دنیای دیگه ای وجود نداره!چون ما هرکاری توی این دنیا میکنیم به خودمون برمیگرده!اگرم وجود داشته باشه فقط بهشت هست البته بگم که این نظر شخصیه منهبعدشم کسی تاحالا نرفته قیامت ببینه اونجا چه شکلیه و بیاد به ما بگه!
اقا وحید شما باید اول قران بهتون ثابت بشه.که درسته یا نا درسته.خوبه که به تقلید از حرفای دیگران دینتو نمیسازی.
میدونی ایمان یعنی چی؟؟؟یعنی تفکر و یور قلبی و عقلی.یعنی یقین داشتن.تو به دینت به قران ایمان نداری که میگی ساخته دست بشره1400 سال پیش دانش بشری در چه حدی بوده؟در چه حدی بوده که قران به اون عظمت رو بنویسه؟قران به پیامبر ما نازل شده یعنی از سطح بالا به سطح پایین برای بشر اورده شده برای درک بهتر .مطمئن باش اگه قران ساخته دست بشیت بود.ابر قدرت های جهانی برای حکومت کردن بر مر دم از طریق همین قران که خیلی ها قبولش دارن برای در مشت گرفتن مردم هدایت اونها برای قرار دادن در مسیر دلخواهشون استفاده میکردن.تا حالا فکر کردی چرا اینکارو نکردن؟؟چون نمیتونن.توان حرف زدن به شیوه ی قران رو ندارن.
همین مولانایی که ازش حرف میزنی برو ببین چند تا شعر در مورد مدح و ستایش پرور دگار و پیامبران سروده.همین طور که میدونی حافظ هم حافظ قران بوده.
امیدوارم اگر حرام برات قابل قبول بوده بهش فکر کنی و کور کورانه راجع به هی چیز قضاوت نکنی