24-01-2014، 19:19
(24-01-2014، 19:16)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.موش خاک تو سر ...
(24-01-2014، 19:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-01-2014، 19:09)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیچآره ... ههههه
(24-01-2014، 19:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-01-2014، 19:02)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونم باوووو امروزهرکی به پست ماخوردهااا یه فرچه دس گرف رنگیمون کرد تف تف
مثه ادم بحرف بفهمیم.... چقدر ارایه به کار میبری ... بابا خیام ، سعدی ، حافظ ...
رفتی مخ بزنی مختو محکم زدن ؟؟؟
خفه باووو اونموقع ها بعله ولی الان باور کن نیستم توفاز ولی نمیدونم چرا اینقد دوروبرم شلوغه
بیچارع امیر همیشه درگیرع... پس همیشه باید بافته دنبالت ببینه کسی کارت داره یا نع ...
نع باووو اون از من ک****بازترع اینجا اومدم چقدبراش گوه خوردم چه برسه نگاه چپ بندازم یه بی اعصابیه که نگو فک کن من پیشش موشم نه خداییش فک کن
بای من رفتم
برو بیرون ..بی غیرت