22-01-2014، 20:53
(22-01-2014، 20:48)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 20:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چشم (: خوبی ایمان!؟ مخ نزدی تازگیا؟
(22-01-2014، 20:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 20:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 20:36)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ای خداپری به خدا جون خاله این پسره عاشقت نیس باورکن سرکاریه من هلاکتم خوردم نکن
اگـه من جات بودم ...الان کجا بودم ؟؟ اگـه گفتی ...
.
.
.
خونه ی خالم ور دله دختر خالم ... مخ زدن بلد نیستی یکی دیگه میزنه مخو ....
یــه دو سه تا کلاس خصوصی واسش بزار بهش یاد بده(:
(22-01-2014، 20:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 20:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نــوچ-___-
اون دیگه عـجـب پـخموییه|:
مـثه این کـه منو نمـشناسی نع ؟؟؟؟
کــمی تا حـدودی شناخت دارم|:
نه دیگه .. در اون حد حـرفـه نیسـتم ...
ولی زیـآد سرم میـشع ...
دِ نداری ابجی ... اگـه شنـآخت داشتـی اینـآ رو بلغور نمـیکردی کـهـ .....
ایسان سپآس نمیخوام ... بیا بحرفیـم //
چشمت بـی بلآ ...
خوبم عیزم ... تو خوب باش ...
نع ... ولی الان دو روزه تو راهه مدرسه یه چیزایی تو فکرم هــس ... ینی الان 4 ماهه ...