22-01-2014، 19:38
(22-01-2014، 19:32)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 19:29)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هه کوچولومیدونی من چند سالمه 23 پس حرف نزن
(22-01-2014، 19:27)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه عيزم اون ازفسقل بچه هانميترسه به خاطردرگيري باتووهم سال توالان محروم شدع
(22-01-2014، 19:23)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شماهم میشناسینش گفتش دوستای زیادی دارع ببینیدبهش بگین من فقط میخوام باش حرف بزنم راستی اون پسرک که پری انقد دوسش دارع کجاس معشوقشودلداری بده نکنه ترسیده فرارکرده ههههههههه
اق ارش باپري چيكارداري؟
اينجاانجمنه خونه ي خاله نيستش
پري نمياددلت وخوش نكن
بهش بگودس ازسرش برنمیدارم فکراون پسره ی الندنگو بریزه بیرون ازمخش
انگار نفهمیدی من چی گفتم -__-
(22-01-2014، 19:34)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 19:32)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـآکـآن >___________________________<
(22-01-2014، 19:27)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 19:23)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شماهم میشناسینش گفتش دوستای زیادی دارع ببینیدبهش بگین من فقط میخوام باش حرف بزنم راستی اون پسرک که پری انقد دوسش دارع کجاس معشوقشودلداری بده نکنه ترسیده فرارکرده ههههههههه
اق ارش باپري چيكارداري؟
اينجاانجمنه خونه ي خاله نيستش
دوست عزیز اون چیزی که دنبالش میگردی اینجا نیست -__-
کاری هم با کسی داری اینجا رو برای دیگران خراب نکن -__-
کسی هم اینجا از شما نمیترسه پس لطفا دنبال دعوا نگرد -__-
من ایسانم ):
آکانتم خراب شده
صابر جواب پیاممو نمیده . .داداشی یه کاریش بکن ))):
آیسان؟0__0
باشه -__-