22-01-2014، 16:56
(22-01-2014، 16:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 16:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 16:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 16:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 16:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تــورو گــآز میگیرم تـو هم خون آشــآم بـشـی:vil:
چیز دیگه ! ؟
چای قهوه قلیون نمیخوای ! ؟
یـــوهــاهــآ هـــآ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.beytoote.com/images/stories/economic/hhe295.jpg
پشیمون شدم ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
دیگـع رآه بـرگــشـتی نیس:vil:
خاک به سرم |: فاطمه خون آشام شـده!؟ o_O
فاطی خخخ دیروز عکس آواتارمو گذاشته بودم باربارا بعدش یه پسره اومده بود میگفت خانوم خودتی؟! ^_^ منم گفتم ارع خشگلم!؟
گفت بسیار برازنده ای |: مرتیکه سنش اندازه بابا بزرگم بود میگه شماره بدم >__<
اسکل |: هرچی آواتار میزارم میاد میگه خودتی |: