نقل قول: منبع شما در باب اینکه مردم شوروی عاشق استالین بودن را میگم اقای عزیزمنبع من باز هم در کتاب شخصیت های تاثی گذار استالین در صفحات آخرش هست. همین طور کتاب ظهور وسقوط اتحاد شوروی ص 54. مردم شوروی اعتقاد داشتند استالین انسان خوب وشریفی است واینها هم کلیپ هایی هست که اینو نشون میده.حتی امروزه افرادی در روسیه هستند که عقیده دارد استالین آدم خوبی بوده.
این هم کلیپی که ابراز خوش حالی طولانی مدت برای استالین رو نشون میده مردم قبل شروع سخنرانی او ساعت ها برایش کف می زدند(در
صورتی که لنین این کار رادوست نداشت وزودتر از همه زمانی که سالن خالی بود می آمد وگوشه ای می نشست این طوری کسی برایش کف
نمی زد واون در این زمینه فردی متواضع بود ومثل استالین مغرور و شکوه پرست نبود.استالین حتی به قول خروشچف یک کیش پرستش ایجاد
کرده بود وکاری کرده بود مردم شوروی مثل خدا اورا بپرستند همین طور کیش پرستش برای لنین.که این کارهای او خیانت به اصول مارکس
ولنین بود
با این حال مردم شوروی بصیرت زیادی نداشتند واطلاعی از اصل محاکمات مجرمان نداشتند وزمان استالین اونرو بسیار دوست داشتند واگر خروشچف اون بیانه رو نمی گفت بازهم ادامه می یافت.
نقل قول: فک کنم تاپیک ناقص باشه چون هیتلر باید اول میشد.قضافی که یکی دو سال آخرش مردمش رو میکشت و ستم کرد
هیتلر رو متاسفانه عده ای به دلیل دیکتاتوری عقایدشون حذف کردن
نقل قول: منبع من کتاب خاطرات اولریخ رودل است که میگفت در اوایل به المانها کمک میکردندمنظور رودل تا سال 1941 است نه بعد تجاوز