اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مهران مدیری: گزارش متنی از آخرین مراسم قرعه کشی ویلای من!

روز گذشته آخرین مراسم قرعه کشی سریال ویلای من در سالن کنفرانس گروه صنعتی گلرنگ برگزار شد تا تکلیف سومین ویلای اهدایی از طرف تهیه کنندگان این سریال هم مشخص شود.

مهران مدیری در آغاز مراسم ضمن تشکر از دوستانی که در توزیع و اهدای جوایز همکاری داشته اند، سه بار تکرار کردکه "«ویلای من» تمام شد. «ویلای من» تمام شد. «ویلای من» تمام شد."
مدیری ادامه داد؛ در هزاران کامنتی که از طرف مردم به دست ما رسیده است عنوان شده بود که چرا «قهوه تلخ» و «ویلای من» تمام نشده، اما «ویلای من» تمام شده و آخرین ویرایش هم امروز داده خواهد شد.

او همچنین درباره سریال تازه اش «شوخی کردم» گفت: مجموعه دوم «شوخی کردم» سه‌شنبه هفته آینده در اول بهمن‌ماه توزیع خواهد شد. مطمئنم که این سریال جای خود را بین مردم باز می‌کند. ضمن اینکه مجموعه اول آن به طور عجیبی فروش خوبی داشته است و این باعث خوشحالی است و نشان می‌دهد که مردم دوستش داشتند.

سومین مراسم قرعه کشی سریال ویلای من با حضور مدیرعامل گلرنگ‌پخش و همچنین مدیرعامل گلرنگ رسانه برگزار شد.از دیگر حاضران در این مراسم بازیگرانی چون غلامرضا نیک‌خواه،کمند امیرسلیمانی،عارف لرستانی، نگین معتضدی و ماندانا سوری بودند.

در مراسم قرعه کشی سریال ویلای من اعلام شد که 378 هزار و 669 مخاطب کد «ویلای من» را پیامک کرده‌اند.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
مهران مدیری: گزارش متنی از آخرین مراسم قرعه کشی ویلای من! - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 18-01-2014، 13:45

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آخرین فیلمی که دیدین چیه ؟؟
  آخرین اخبار سریالElite
  آخرین اخبار از Peaky Blinders
  Fast and Furious 11 آخرین فیلم مجموعه سریع و خشمگین خواهد بود
  مهران مدیری در فیلم جدید مسعود کیمیایی حضور خواهد داشت
  خلاصه داستان رمان Ready Player Two منتشر شد؛ در جست‌وجوی آخرین پیام پنهانی
  مهران رجبی از بیمارستان مرخص شد
  آخرین خبرها از سریال پایتخت ۵
  تریلر جدید فیلم No Time to Die آخرین ماموریت جیمز باند را نشان می‌دهد
  آخرین مطلب چادویک بوزمن در توییتر رکورد زد!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان