16-01-2014، 11:34
(16-01-2014، 9:22)tara h m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بحث سياسي ممنوع تازه تاپيك من به اين چيزايي كه گفتي ربطي نداره
(15-01-2014، 17:15)gesooya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منطور من این نیست ... ولی همین مولا ها تاحالا چه قدر چرت و پت گفتن ... مردم هم سادن جای خوندن قرآن حرفا اینا رو می خونن راست نمی گم بگو راست نمی گی ... من می گم ما آدما ی خوب چرا فقط لعن و نفرین می فرستیم بیاین یه تلاشی برا بهتر کردن جامعمون پیدا کنیم من هیچ کشوری با تمدن تر از ایران ندیدم و هرگز ایران رو ترک نمی کنم ...
(15-01-2014، 17:05)tara h m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب راسته هر چی موتاد و گداست تو این جامعه است تازه آدم با فرهنگ تو ایران کمه
من میگم مرگ بر هرچی عرب مال مردم خوار و مرگ بر اون بالا بالایی ها که معلوم نیست دارن با این مردم ساده چی می کنن ....:angry2:
ازكجا مي دوني يعني تو ميگه فاسد ترين مملكت دنيا كشور ماست كشورهاي ديگه اينطوري نيستن تازه اصن به فرض محال اينطوري باشيم به اونا چه ربطي داره كاريكاتور خودشونو بكشن بيشتر تقصير خودمونه كه به اينا روداديم