امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

(12-01-2014، 10:27)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 10:24)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 10:22)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 10:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 10:18)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع توع:|
ببینم عاطفه کیه؟؟؟=/
دوس دخترته؟؟:}

چقد برات مهم شدم!Wink

یادت 4 ماه پیش منو تو لیست سیاهت بودم!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
گشمو باو >.<
خاک تو سر روانی جواب بده؟
4 ماه پیش دلیل داشت ک انداختمت تو لیست سیامBig Grin
ولی الان ی دوست خوبی(:

مگه اون موقع منو یادت!
من تو رو با مهسا هیچ وقت یادم نمیره!
اون موقع تو پروفایلت نوشته بودی پسرا پ خ ندن منم خوندم کرم گرفت!Big GrinBig GrinBig Grin
الان به نظرت مخ کودومشونو هر دوتامون بزنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cool::cool:

من مخ هردوشونم زدم!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongueTongue

(12-01-2014، 10:29)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 10:24)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 10:22)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 10:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 10:18)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع توع:|
ببینم عاطفه کیه؟؟؟=/
دوس دخترته؟؟:}

چقد برات مهم شدم!Wink

یادت 4 ماه پیش منو تو لیست سیاهت بودم!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
گشمو باو >.<
خاک تو سر روانی جواب بده؟
4 ماه پیش دلیل داشت ک انداختمت تو لیست سیامBig Grin
ولی الان ی دوست خوبی(:

مگه اون موقع منو یادت!
من تو رو با مهسا هیچ وقت یادم نمیره!
اون موقع تو پروفایلت نوشته بودی پسرا پ خ ندن منم خوندم کرم گرفت!Big GrinBig GrinBig Grin

کرم نداری مار داریBig Grin
پسرا بعضیاشون بی جنبن
همین 2 هفته پیش
پسره ی روانی خر گاو
منم پاک کردم اصن محل ندادم
*^_^*
حالا بگو عاطفه دوس دخدرته؟

تو مگه دوس دخترم میشی!!؟؟؟Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 12-01-2014، 10:29

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان