23-06-2012، 22:42

مواد لازم:
گل کلم
600 گرم
تخم مرغ
4 الی 5 عدد
پیاز درشت رنده شده
1 عدد
آرد
5/1 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده
2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد جوبه
به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ یا روغن حیوانی
1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
گل کلم را به قطعه گلهای کوچکتر تقسیم وبا دقت شسته و با دو لیوان آب به مدت یکربع تا بیست دقیقه بپزید بعد از پخته شدن گل کلم را روی صافی بریزید و ده دقیقه بعد با پشت چنگال گل کلم را ریز کنید طوری که به تکه های ریزی تبدیل شود ولی له نشود بعد فلفل ،نمک ، زرد چوبه ،آرد ، جعفری و پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید و به هم بزنید و در ماهیتابه با حرارت کم سرخ کنید . در ماهیتابه را ببندید تا هم خوب پخته شود و هم نیاز به روغن زیادی نداشته باشد .