اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوتی امروز من :| (میترکی از خنده اگه بخونیش)

اینم سوتی امروز من و بزرگترین سوتی عمرم :
(یه کوچولو زیاده ولی ارزش خوندن رو داره ^_^ )

اقا من امروز داشتم میرفتم مدرسه ساعت ۹ که امتحان بدم دیدم چندتا از دوستام منتظرن اومدم سلام کردم گقتم چی شده منتظر دوس پسراتون هستین گفتن نه بابا منتظر سرویسمونیم گفتم خب گفتن خب نداره یه لطفی کن برو از این مغازهه (سر کوچه مدرسمون یه مغازس) بپرس که یه راننده عینکی با یه ون سبز رنگ از اینجا رد نشده؟ گفتم خب چرا خودتتون نمیرید بگید؟ گفتن ما رومون نمیشه گفتم باشه میرم میگم ( با لحن غرور) خلاصه رفتم مغازه ( دوتا پسر خوشمل هم اونجا بود ^_^ ) گفتم ببخشید شما یه مرد سبز رنگ عینکی با یه ون ندیدید که از اینجا رد شه؟ مرده گفت نه خانوم به جونه بچم ندیدم بعدد یکی از اون پسرا گفتن اقا منظور ایشون اینه که هالک (یه فیلمه که توش یه غول سبز رنگ گنده داره /: ) رو که یه ون بغلش بود ندیدید چون ایشون شیش و هشت زدن.... گفتم ااقای شیش و هشت میشه خفه خون بگیری عزیزم؟ گفت چش جیگرم گفتم جیگرم باباته ٬ چشمت زیر پام بعد از مغازه اومدم بیرون دوستام گفتن ادرینا بهت پیشنهاد میکنم بری مدرسه امتحانت داره شروع میشه گفتم خیلی آشغالید بای ایشالله برید زیر ون سبز رنگ با راننده عینکی خندیدن و رفتیم
.
.
.
.
.
لازمه بگم سپاس بدی؟ (:
نه دیگه خودت میدونی که باید سپاس بدی ^_^
پاسخ
 سپاس شده توسط -Edgar ، sara1112 ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، P e D i ، milad joon ، sefidbarfy ، k1.. ، آسمان سیاه... ، ★~Ѕдула~★ ، ( lιεβ ) ، M ATIN ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Alisaa ، shawkila ، ارتمیس فاول ، عاشقتم فقط ، narges ziba ، rromina ، پری خانم ، Ati-74 ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، دیانا2 ، ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ ، jinora ، rana m ، Shervin_ST ، arian 007 ، T.K-Taraneh ، سلاله2255 ، maynaz90 ، DiReCtIoNeR GiRl ، A R M A N ، Matin Sheyton bala ، melodicl ، fatemeh00 ، شکوفه2 ، . . . P oo R ! A . . . ، ★MoRpHeUsS★ ، اميررضا021 ، عشقمو اینجا پیدا کردم!!! ، ♣♦♠l♥k♠♦♣ ، ღ ツ setareh ツ ღ ، بغض ابر ، ♥غم کده♥ ، venus2001 ، mandana jooon ، kimia kimia1378 ، rOzInA ، || Mιѕѕ α.η.т ||
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
سوتی امروز من :| (میترکی از خنده اگه بخونیش) - † αƖιєη † - 06-01-2014، 14:02

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سوتی های معلمان در شاد
Big Grin خاطرات امروز من = طنز و باحال
  وای وای اگه بیای میترکی بگم میترکی کم گفتم ...
Tongue ببین امروز عدد شانست چیه
  چهره یک شیطان پرست در راهپیمایی امروز-عکس
  اگه امروز روز اول مدرسه بود و الان زنگ اول چیکار میکردین؟؟؟
  عکس های خنده دار (انفجار خنده) سری 2
  سوتی هاتونو لو بدین خخخ
  دختران شایسته ایرانی از قدیم تا به امروز..............
  نگین تجارت امروز

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان