اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

از قبل هم سقف را رعايت نمي‌كردند اما نمي‌گفتند

قراردادها را منتشر نمي‌كنم!
جمعه ۲ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۱۲
رویانیان تصریح کرد ، قطع به یقین بدانید وقتی در مبحث تعیین سقف قرار دادها محدودیت ایجاد شود حتما خلاف صورت می گیرد. من ریز لیست قرار دادها ی تیم پرسپولیس را تهیه کردم تا به سایتها وروزنامه ها بدهم اما .. پشيمان شدم و اين كار را انجام نمي‌دهم
سرویس ورزشی افکار نیوز - محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس با حضور برنامه ورزش و مردم امروز در سرخط خبرهاي محافل ورزشي خواهد بود.

به گزارش افکار نیوز به نقل از سایت گل ، رويانيان كه حرف‌هاي خود را از ساعت ۱۱ صبح امروز آغاز كرده از همان ابتداي صحبت‌ها با لحن تند و فلفلي خود درباره همه حرف و حديث‌ها و شايعات پاسخ داده است اولين جمله او در پاسخ به برنامه شفيع اين بود: در ايران راست گفتن هزينه دارد چيزي كه نه تنها يك درد ورزشي كه يك مساله اجتماعي است.

از قبل هم سقف را رعايت نمي‌كردند اما نمي‌گفتند ما يك سال است وارد ورزش شده‌ايم اما قبل از ما هم اين بحث‌ها بوده، كاري كه ما امسال كرديم اين بوده كه دروغ نمي‌گويم و شفاف صحبت مي‌كنيم. پرسپوليس يك باشگاه ويژه است و طرفداران ميليوني دارد من محمد رويانيان نمي‌توانم بنشينم و ژست مظلوميت بگيرم تا كار پيش برود.

بعضي از تيم‌ها هستند كه شرايط ما را ندارند اما استقلال و پرسپوليس با ۳۰ ميليون طرفدار نمي‌توانند قانون سقف را رعايت كنند اما به نظر من اگر امثال صبا و گهر هم پول داشتند آنها هم سقف قرارداد را رعايت نمي‌كردند. فرق من با همه اين است كه ما با شفافيت همه چيز را اعلام كرديم الان هم تراز مالي سال گذشته من به رئيس ورزش تحويل شده است.

سازمان بازرسی حق ورود ندارد

دولت يك قران به ما پول نداده است، از ابتداي حضورم در پرسپوليس تا الان ۴ و نيم ميليارد تومان پول گرفته‌ام و براي امسال دولت به ما يك قران پول نداده. اينطوري كه نمي‌شود به ما مي‌گويند ۴۰درصد را شما تامين كنيد، ۶۰ درصد را ما مي‌دهيم اما هيچ كمكي نمي‌كنند من هم نمي‌توانم سر جايم بنشينم و كاري نكنم. من مديرعاملم بايد حركت كنم تا تيمي در حد نظر طرفداران بسازم الان هم كه اين بحث‌ها مطرح شده بايد بگويم سازمان بازرسي هيچ ورودي به كار ما نمي‌تواند بكند ...

پرسپوليس احتياج به تقويت داشته و من اين كار را كردم اما ۳ سال ديگر كه تيم‌هاي پايه‌ام را درست كرده بودم بايد از داخل تقويت بشوم. ولی اين بسترفعلا موجود نيست.

جذب ۷ ملی پوش هنر من است

دوستان در بعضی از مواقع با اتهاماتی غیر مستند به بنده اتهام زدند شما با پرداختهای میلیاردی به بازیکنان نبض بازار را دگرگون وخراب کردید ، سوال من از این عزیزان اینست شما از کجا می دانید که ما میلیاردی به بازیکنان پول پرداخت کردیم؟ لابد خود شما در همین حدود پیشنهاد داده اید و بعد چون بازیکنان پیش ما آمده اند این حساب را کرده اید که ما میلیاردی پرداخت کرده اید.

شاید بگویند از ارث پدری اش پرداخت می کند ، بخدا کل مال و ملک پدری ام در شهر قم ۴۹ متر است . من یک سربازم در این مملکت و امدم به پرسپولیس کمک کنم ، تنها از یک جا حقوق می گیرم . در بعضی از مواقع الزام داریم بعضی چیزها را رعایت کنیم و بعضی از انها را رعایت نکنیم .اینکه ۷ نفر از بازیکنان ملی پوش را به تیم پرسپولیس استخدام کردم از هنر بنده بوده است.

من به پول بنزين دسترسي ندارم

در جايي خواندم كه فلاني پول بنزين را مي‌آورد پرسپوليس آخر اين چه حرفي است مگر من به پول بنزين دسترسي دارم. پمپ بنزين، بنزين را مي‌فروشد و به خزانه دولت وارد مي‌شود و تازه مگر دولت مي‌تواند آن پول را به دلخواه خود خرج كند؟ تازه اين حرف‌ها را آدم‌هايي مي‌زنند كه در اين مملكت مدير و مسوول‌اند و من تعجب مي‌كنم كه چرا ما فقط همديگر را با اين بحث‌هاي بي‌پشتوانه تضعيف مي‌كنيم.

تيمي بستم در شان پرسپوليس

من خودرو داده‌ام، اما اين گونه بوده كه مثلا قرارداد را ۵۰۰ ميليون تومان نوشتيم و ۲۰۰ ميليون تومان آن را خودرو تعيين كرديم. من برنامه‌هاي زيادي براي اسپانسرينگ باشگاه پرسپوليس دارم. من مي‌‌خواهم هزار تا از اين خودروها را وارد كنم. تيمي كه امسال براي پرسپوليس بسته‌ايم براي اين است كه در كورس قهرماني باشد نه اينكه لزوما قهرمان شود. ما مي‌خواستيم تيمي داشته باشيم كه متناسب با آبرو و شان پرسپوليس باشد.

قانون مي‌گويد خودت مجبور هستي پول در بياوري!

من به رفتن فكر مي‌كنم اما نه حالا دوست دارم وقتي از پرسپوليس بروم كه تيم هيچ بدهي‌اي نداشته باشد و روي پاي خود ايستاده باشد. اين مدل كاري شيوه من است. الان مرا به پرسپوليس آوردند اما اگر در استقلال يا هر باشگاه ديگري هم بودم همين‌طور كار انجام مي‌دادم. به هر حال اين مدل من است. نبايد به جاي كمك به يكديگر به هم بتازيم. مديرعامل پرسپوليس بايد چكار كند، وقتي كه قانون مي‌گويد خودت مجبور هستي پول در بياوري. هر چند در اين مدت به من توهين هم شد، اما من، فتح‌الله‌زاده را بزرگ خودم مي‌دانم. همه در فشار هستيم و بايد به يكديگر كمك كنيم. پيش از اين قرار بود نيمي از هزينه‌هاي پرسپوليس را دولت تامين كند و نيمي را خودمان با درآمدزايي كسب كنيم. بنابراين بخشي كه بايد خودم تامين كنم را از طريق برنامه‌ريزي‌هاي اقتصادي و جذب اسپانسر بايد به دست بياورم. كجاي اين موضوع خلاف است؟

قراردادها را منتشر نمي‌كنم

مدیر عامل پرسپولیس که بحثهای کلامی اش با بهرام شفیع حول محور سقف قرارداد می چرخید به یک نکته مهم اشاره کرد ، رویانیان تصریح کرد ، قطع به یقین بدانید وقتی در مبحث تعیین سقف قرار دادها محدودیت ایجاد شود حتما خلاف صورت می گیرد. من ریز لیست قرار دادها ی تیم پرسپولیس را تهیه کردم تا به سایتها وروزنامه ها بدهم اما می ترسم چرا ؟ زیرا اگر حرف راست بزنی می گویند دروغ می گویی ! به هر نوعی در بعد قضیه ما را ذبح می کنند . محدودیتها و خلافها در اجرای سقف قرار دادها قرینه اند ليستي كه دست من مي‌بينيد قراردادهاي باشگاه پرسپوليس است و من مي‌خواستم آن را در سايت‌ها و روزنامه‌ها منتشر كنم اما پشيمان شدم و اين كار را انجام نمي‌دهم.

در فوتبال دوستی وجود ندارد

محمد رویانیان بابت انعقاد قرارداد کریم انصاری فرد که هنوز از تیم سایپا البرز رضایتنامه نگرفته گفت : با اقای حیدری مدیر عامل محترم سایپا رفیقم ولی اینکه بازیکن در قرارداد ش بصورت مشروط قید کرده هر وقت خواست جدا بشود می تواند دیگر لزومی ندارد که سنگ جلوی پای بازیکن بیندازند . در فوتبال هیچگونه دوستی وجود ندارد .

دنیزلی تمام عیار می خواهیم

مصطفی دنیزلی مرد بزرگ و والا مقامی است ، وی به ما گفت مشکلات بیشماری برایم بوجود امده چنانچه میسر شود می خواهم دنیزلی تمام عیاری برای پرسپولیس محبوب باشم . وی همچنین اضافه کرد چنانچه به تهران نیایم پولی که بابت نیم فصل از پرسپولیس گرفتم انهم با اکراه بخاطر نتایج ضعیف را می پذیرم ولی الباقی را نمی خواهم و انرا بر می گردانم . رویانیان در ادامه به مذاکرات با متسوی فرانسوی و کالدرون ارزانتینی اشاره کرد و بصورت شفاف پاسخ داد ، چنانچه مصطفی دنیزلی امروز تا ساعت یک بعداز ظهر به ما جواب رد بدهد این دو مربی بزرگ منتظر پاسخ ما هستند.

علي كريمي بزرگتر از اين حرف‌هاست

علي كريمي با ما قرارداد سفيد امضا كرده و شان او در حد يك قران و دوزار نيست. علي كريمي براي ما بيشتر از اين حرف‌ها مي‌ارزد. او هيچ وقت به من نگفت كه مي‌خواهد مازيار زارع در پرسپوليس باشد. از نظر مالي هم ضمن اينكه همين جا اعلام مي‌كنم كه به او پول مي‌دهند همه بايد بدانيد كه اندازه او در حدي نيست كه با ديگران مقايسه بشود.

هواداران پرسپوليس منطقي باشند

اين صحبت‌ها بر سر بمب تركاندن و از اين جور حرف‌ها اصلا درست نيست و من يك بار گفتم كه پرسپوليس را فوق كهكشاني مي‌بنندم كه همين جا مي گويم كه اشتباه كرده‌ام و بابت اين جمله عذرخواهي مي‌كنم. ما بايد يك تيمي در شان پرسپوليس ببنديم، ‌اگر قهرمان شد خوشحال مي شويم، اما خطاب به هواداران مي گويم كه توقع نداشته باشيد اين تيم همه حريفان را شكست دهد. اگر آن گونه باشد كه معناي برد و باخت در فوتبال زير سوال مي‌رود. ما يك تيم خوب براي رقابت در ليگ بسته‌ايم اما هواداران پرسپوليس هم بايد منطقي باشند ما نمي‌توانيم انتظار داشته باشيم كه پرسپوليس بيايد و همه را ببرد بالاخره همه تيم‌ها سرمايه‌گذاري مي‌كنند، كار مي‌كنند و ... اگر اينطوري كه ما مي‌خواستيم بود هميشه يك تيم قهرمان مي‌شد.

عاشق قلعه‌نويي هستم

امير قلعه‌نويي را خيلي دوست دارم. او مربي درجه يكي است و همواره در اين سال‌ها تيمش را در شرايط خوب نگه داشته اما خدمت آقاي قلعه‌نويي عرض كنم كه اشتباه به عرض ايشان رسانده‌اند و ما بيشتر از استقلال از سازمان پول نگرفته‌ايم.

زمينه مربيگري علي دايي فعلا وجود ندارد

ما در ايران مربيان خوبي داريم؛ آدم‌هايي مثل علي دايي كه افراد خيلي بزرگي هستند اما فعلا شرايطي رقم خورده كه نمي‌توانيم ايشان را به پرسپوليس بياوريم اما اين اتفاق بايد در آينده و با ايجاد زمينه‌ها رخ بدهد.
. ҉ مـے روے !!!

.::هَـوایـتـ نـیـسـت::.

و بـہـ هـمـیـטּ راحـتـے .:: احـسـاسـات ِ مـטּ خَـفـه ::. مـے شَـونـב...

.::آبـے کـہــ روز آخـر پـشتـ سـرتـ ::. ریـخـتـمـ ؟!

.::آبـروے בلـمـ ::. بـوב... ҉
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
از قبل هم سقف را رعايت نمي‌كردند اما نمي‌گفتند - frozen✘girl - 22-06-2012، 15:07

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  وقتی مدیران قبلی به بشار دروغ‌ گفتند
  تمام بدنم به‌خاطر استقلال شکسته/ بین دونیمه به ما گفتند نباید پرسپولیس را ببرید!
  عكس مشتركي كه حنيف و رحمتي منتشر كردند/ از ياد نبريم
  فالکائو:در اینترنت به اشتباه گفتند به رئال ملحق شدم!خخخخخخخخ+عکس
  سپاهان سقف قراردادها را رعايت کرده است
  تاج: تمام باشگاه‌ها سقف مجاز را رعايت کرده‌اند
  برزیلی‌ها بعد از بردن کرواسی چه گفتند؟
  امیر قلعه‌ نویی : حرف کارلوس کی‌ روش را ۱۰ سال پیش زدم ؛ گفتند سنتی است !
  حرفهای تکان دهنده حسن خانی :گفتند ۱۵ میلون بده تا به تیم ملی برسی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان