29-12-2013، 12:00
چیزی شده از ارمین 2afm////////////////چیه چیزی شده چرا ساکتی دوست داری من نباشم تا کنارت باشه کی شنیدم از من دلسرد شدی به تازگی شادیاتو تقسیم میکنی با یکی دیگه که دوسش داری تو روش حساسی روش داری عقاید خیلی شیک و وسواسی انقده اون میخوای که اگه با اون بودی و من و اتفاقی جایی دیدی نشناسی/2afm...2afm...ارمین...2afm.../گفتم غرورمم زیر پاهات بذار له بشه رفتی نذاشتی حتی دوستی مون به سال بکشه تو اینه نداری و واستو هر کاری کردمو بی معرفت نیومد یه بار به چشت هر چی راجبت فکر میکردم شد نقش براب اواره امارت بد جور همه جا پخش الان کاری کردی که حتی زندگی سخت شه برام بگو بینم کی تو زندگیت پر نقش الان اونم مث منه و تعصب داره رو تو دوست داره همه جوره حفظ کنه ابروتو مث من حاضر با دنیا ابعوض نکنه حتی یه دونه از اون تار موتو یا که برعکس نسبت به تو بی ارزشه بگو چی کم گذاشتم واست این رسمشه که جواب خوبیمو بدی با بدیات مگه نمیگفتی فرق کردی با قدیمات/خاطرات و فراموش میکنم موبه موشو برو با هر کی که دلت میخواد روبه رو شو بدون دیگه واسه من مرده کسی که یه روزی با دنیا عوض نمیکردم یه دونه موشو/{ این قسمت 2 بار تکرار میشه