(22-12-2013، 17:43)نسترن jc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برا من اتفاق افتاده خیییییییلی بده همیشه بهش فک میکنی ولی اون تازه وقتی پیششم هستی نگات نمیکنه واقعا آدم میسوزه
اخی
(22-12-2013، 17:43)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گلم لطفا در انتخاب تالار مناسب دقت کنید منتقل شد(بحث و گفتگو)
باشه ممنون
(22-12-2013، 17:35)sadeq sm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کتکش میزنم !بعد ترکش میکنم!!!
هههههههههههههههه
دیگه پیام نمیدید
(20-12-2013، 20:06)مدینه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیچ غلط کاری نمی کنم
چه بی احساس
(22-12-2013، 17:07)بی تو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انقدر میزنمش تا جونش بیاد بالا
بی رحمی مگه
(22-12-2013، 16:58)samaneh15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-12-2013، 20:18)شیدا=هیوا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-12-2013، 20:16)fardis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیدا تو خودت چیکار میکنی؟؟
تمام سعیم رو میکنم تو اون هم دوستم داشته باشه
اگه این راه جواب نداد گریه میکنم
کاملا موافقم
چون راه صحیحش همینه