12-12-2013، 23:05
(12-12-2013، 23:02)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیگه نگو بچه مایه یا مایه دار خوشم نمیاد ..
(12-12-2013، 22:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه بابا تو بچه مایع!!!!!!!!
(12-12-2013، 22:54)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-12-2013، 22:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودم میدونم!!!!!!
(12-12-2013، 22:50)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام....
سلام خوبی ؟
بععععععععععععضی ها که سلام بلد نیستن هیچ چخلی ادمو هم میکنن ...
احمد رضا اصلا منظورم تو نیستیا ...
خب برادر من خالی بندی میکُنی نمیگی رسوا میشی!!!!
اولا من اصلا دروغی نگفتم که بخوام رسوا شم ... گفتم موسو داریم که درسته ... پدرمم که که کارخونه دارشم که درسته ... کجاش خالی بندی ؟ ... اگه افشین گفت کارگاه بگو اون موقع باباش یه همچین جایی رو داشت کار گاه بود واسه ما الان کارخونس..وقتی کوبید 12000 بیاد روی کار همه چی اتوماتیک و گسترده ..بشه همش با یه دکمه ی کنترل از راه دور راه بیوفته شما چی میگین ؟ ده تا وسیله ی سنگینم که ماااااااااااااشالله ریخته اونجا.
امروز یه گرجی زد دماغ امیرُ خون اورد!!!!!
لامصب همه گرجی ها مخشو باد داره دهن رستمکلایی هارو سرویس کردیم!!!!!
عشق است گرجه محله!!!!
راستی میدونستی افشین با ماشین رفت توی در ؟
بهت بر نخوره ولی سطح ما از گرجی ها بالاتره ... ما بچه ی شهریم اونا روستا ... ما حوصله ی دعوا نداریم اونا عشقه دعوا ... ما کلمون صافه اونا باد کرده ههههههههه...