(12-12-2013، 18:51)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.صندلی داغه باید جواب بدی
(12-12-2013، 18:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-12-2013، 18:43)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-12-2013، 18:41)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واییییییییییییییییی خوابم میاد عرفان تو بشین رو صندلی داغمیشینی ؟
همینجا؟
موافقم. بپرسید
خودم شروع میکنم
اسم؟؟؟ عرفان
سن؟؟؟ 16
محل زندگی؟؟؟ تهران
اسم رفیق فابریک؟؟؟ نیما
بازیکن فوتبال محبوب؟؟؟ مجیدی و کریس رونالدو
خواننده ایرانی محبوب؟؟؟ شاهین نجفی
خواننده خارجی محبوب؟؟؟ جاستین تیمبرلیک، سلناگومز،انریکه و چندتا دیگه
نظرت راجب من؟؟؟ دختره معمولی با پست های نزدیک به اسپم
راجب آواتارم؟؟؟ شبیهه زنای آمریکاییه قدیمه
چندش آورترین کاری که انجام دادی؟؟؟ خلتمو تف کردم رو شلوارم یه بار
اسم دوس دختر؟؟؟؟ ندارم شاید در آینده فرجی بشه. چون دیگران دوسته معمولی خودم حساب می کنم
بزرگترین آرزو؟؟؟ گلگسی اس 4
(12-12-2013، 18:51)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمی خوام فردا بهونه بیفته دسته دیگران
(12-12-2013، 18:46)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسمش ؟
(12-12-2013، 18:45)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-12-2013، 18:43)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امممم چب بپرسم؟
موافقم. بپرسید
خوب
از دختری تو انجمن خوشت میاد؟
زیاد ولی در حد معمولی.
|
امتیاز موضوع:
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } |
|||
| |||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان