12-12-2013، 11:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-12-2013، 11:59، توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ.)
(12-12-2013، 11:50)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باو عنصره...مخلوطی که عنصره و در هوا کره فراوانه...عین جمله کتابمونه:عنصر هایی که در هوا کره یافت میشوند به سه بخش اصی تقسیم بندی میشوند:عنصر اول((عنصری اصلی که گاه مخلوط نام برده میشوند))
(12-12-2013، 11:47)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-12-2013، 11:41)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه؟A2 عنصر نیس لابد لافه...
(12-12-2013، 11:36)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بکس یه سوال داشتم:
«کدام ماده در هوا کره به صورت عنصری یافت میشود؟»
1)02
2)N2
3)A2
4) هر سه مورد...
من زدم هر سه مورد ازم ایراد گرفتن چرا؟
من جای تو بودم این کارو نمیکردم چون a2 اصلا عنصر نیست
یا گزینه 1 یا گزینه 2 باید باشه
خو عنصرع دیه عیزم...مث اینکه بگی ما آدم نیستیم سیاره هستیم!والاه
اگه عنصره میتونی اسمشو بگی عمو؟؟؟
A2:این عنصر که عنصری باستانی است و در زمان مصریان کشف شده است؛عنصری اصلی و کاملی است که در هوا کره فراوان است و به دلیل فراوانی گاه مخلوط نیز نامیده میشود اما در اصل یک عنصر کامل است.