02-12-2013، 19:19
(02-12-2013، 19:00)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بحث و خصوصی کردی ادامشم نگه دار تو پ.خ بهم بگو
(02-12-2013، 18:56)☺ALIVE☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فکر نکنی یه موقع ازم بزرگ تری میتونی بهم زور بگیا
(02-12-2013، 18:47)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-12-2013، 18:44)☺ALIVE☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-12-2013، 18:38)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسمشو هر چی دوست داری بزار.
در ضمن دهنه من و وا نکن امیر خان هر چه قدر هم بی جنبه باشم جنبم از تو بیشتره
آره بابا مخصوصا الان
عشقم مثلا دهنتو وا کنم چی میشهتو اول جنبه خودتو تقویت کن.
چه قدر تو زرنگی هر چی دلت میخواد بگو بغلشم یه عشقم عزیزم اضافه کن ولی شرمنده خر نمیشم
کی گفته میخوام خرت کنم
شیدا گیر ندهبیا قبول کن جننننننننننببببببببببهههههههههه ن د ا ر ی
حرف مفت نزن تو اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا جنبه نداری