(30-11-2013، 15:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نی نی اش به خاطر دوس داشتن نی نی است و نینا هم به دلیل این است که داداشم اسم نیایش را مخفف میکند وبه من میگوید نینا به همین دلیل اسمم رو گذاشتم نی نی نینا
(30-11-2013، 15:23)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-11-2013، 15:21)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بلی بلی زندم
(30-11-2013، 15:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-11-2013، 15:10)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خعلی بدی
رفتیع میکشمت فهمیدی ؟ خوبی؟ ما خوبیم دداریم باربارا اذیت میکنیم خعلی باحاله
بامنی بد اخه خوشم میاد رو اعصاب مردم برقصم باحاله خخخخخخ
(30-11-2013، 15:15)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام سلام
سلام عزیزم خوش امدی خوبی؟ ا:
از زلزله نجات یافتم
تو خوبی؟
من هم خوبم عزیزم یه سوال چراع اسمتو گذاشتی نی نی نینا ؟
من الان جزو زلزله زدگان حساب می شما
![Tongue Tongue](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/tongue.gif)
سر این که تو زلزله برامون اتفاقی نیوفته دو شب بیرون تو حیاط خوابیدیم داره کمرم میترکه