اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

REAL NEWS

سلام
به رئال نیوز خوش اومدید.:cool:
اینجا تمامی اخبار رئال مادرید روزانه برای شما ارسال خواهد شد.:cool:
مر30
سپاس فراموش نشه.Wink

آنچلوتي: رئال مادريد ده نفره بهتر بازي کرد

کارلو آنچلوتي سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا چهارشنبه شب و در پي پيروزي تيمش مقابل گالاتاسراي ترکيه در چارچوب رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا گفت: تيم ما در نيمه دوم و وقتي که ده نفره بود، بهتر بازي کرد.
REAL NEWS

رئال مادريد اين بازي را با نتيجه چهار بر يک به سود خود پايان داد. در نيمه نخست بازي، سرخيو راموس با خطا روي مهاجم حريف، با کارت قرمز روبه‌رو شد و از زمين بازي بيرون رفت.

آنچلوتي در گفتگوي مطبوعاتي پايان بازي گفت: به نظرم تيم رئال در نيمه دوم و وقتي يک بازيکن کم داشت، خيلي بهتر بازي کرد. ما با شهامت بازي کرديم. ده نفره بازي کردن هيچوقت آسان نيست اما تمام بازيکنان در بازي گروهي شرکت کردند.

وي افزود: با اخراج راموس همه چيز پيچيده شد. به او گفتم ضرورتي نداشت دست به خطر بزند. هميشه خطر در پشت دفاع است نه روبه‌روي دفاع.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد، آنچلوتي همچنين درباره غيبت رونالدو در اين بازي گفت: بدون رونالدو، شيوه بازي متفاوت است اما غيبت وي باعث انگيزه دادن به ديگران مي‌شود که بيشتر تلاش کنند.

وي افزود: ما دوره بسيار خوبي را مي‌گذرانيم، گل‌هاي زيادي به ثمر مي‌رسانيم، چيز بيشتري نمي‌توانم بگويم، فقط مي‌گويم از همه چيز راضي هستم.

آنچلوتي همچنين درباره بازي گرت بيل گفت: او وقتي در جناح راست بازي مي‌کند هميشه خطرناک‌تر ظاهر مي‌شود.

آنچلوتي: روي رونالدو ريسک نمي‌کنيم

سرمربي ايتاليايي رئال مادريد اعلام کرد که براي بازي شنبه شب تيمش در لاليگا روي ستاره پرتغالي ريسک نخواهد کرد.
REAL NEWS

کارلو آنچلوتي تأييد کرد که کريستيانو رونالدو در ديدار مقابل گالاتاسراي در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا حضور نخواهد داشت و اظهار داشت: رونالدو نمي‌تواند مقابل گالاتاسراي بازي کند. او مشکل کوچکي از ناحيه زانو دارد. اميدواريم بتواند شنبه بازي کند اما اگر هرگونه ريسک مصدوميت وجود داشته باشد، به ميدان نمي‌رود.

وي ادامه داد: دي ماريا را در اختيار داريم بنابراين يا او و يا خسه را به ميدان خواهيم فرستاد. امروز در اين باره تصميم مي‌گيريم. با پزشکان تيم صحبت کردم و تصميم گرفتيم که واران استراحت کند. 10 روز استراحت به او خواهيم داد و سپس بايد ببينيم که زانويش ورم نداشته باشد. او به عمل ديگري نياز ندارد و فقط بايد استراحت کند.

سرمربي رئال مادريد در خصوص تغيير سيستم تيمش با وجود مصدوميت خديرا گفت: دوست دارم تيم بتواند با سيستم 3-3-4، 2-4-4 و ... بازي کند. خوب است که سيستم‌هاي مختلف را تجربه کنيم. من فکر مي‌کنم کاسميرو يا دي ماريا مي‌توانند به جاي خديرا بازي کنند.

وي خاطرنشان کرد: ترجيح مي‌دهم بيل در سمت راست بازي کند تا بتوانيم از توانايي شوت‌زني وي استفاده کنيم. به شيوه بسيار هجومي فوتبال بازي مي‌کنيم و در دفاع نيز خيلي خوب هستيم.

آنچلوتي همچنين تأييد کرد که ژابي آلونسو در ديدار مقابل گالاتاسراي استراحت خواهد کرد.

مانچيني: رئال مادريد بازيکنان سطح بالايي دارد

روبرتو مانچيني سرمربي تيم فوتبال گالاتاسراي ترکيه در پي شکست تيمش مقابل رئال مادريد اسپانيا در چارچوب رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا گفت: وقتي فرصت‌ها را از دست بدهيم، نمي‌توانيم به پيروزي برسيم.
REAL NEWS

گالاتاسراي در اين بازي با نتيجه چهار بر يک شکست خورد.

مانچيني گفت: رئال مادريد بازيکنان سطح بالايي دارد. وقتي فرصت‌ها را از دست بدهيم نمي‌توانيم به پيروزي برسيم. نمي‌دانم در اين بازي چه اتفاقي افتاد،‌بايد دوباره بازي را ببينم.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد،‌وي افزود: در پايان نيمه نخست، بسيار از بازي گالاتاسراي راضي بودم. ميدانم که در خط دفاعي مشکل داريم. به نظرم بايد بيشتر کار کنيم، اما اين را هم مي‌دانم که نمي‌توان ظرف يک ماه همه چيز را روبه‌راه کرد.

مانچيني خاطر نشان کرد: با اين اشتباهاتي که مرتکب شديم، پيروزي در اين بازي بسيار سخت بود. ما براي اين بازي خيلي آماده بوديم، در نيمه اول نيز عالي ظاهر شديم اما در نيمه دوم، نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد و بايد با بازيکنان در اين باره حرف ب
هر كی فوتباليسته سپاس بده
پاسخ
 سپاس شده توسط mahdi.ir ، PARISA *******
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
REAL NEWS - NEYMAR JR - 28-11-2013، 16:43
RE: REAL NEWS - PARISA ******* - 02-02-2014، 10:24

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مس کرمان نیوز! ( MES NEWS ) تمامی اخبار مس کرمان
  SS NEWS
  PERSPOLIS NEWS
  BARCA NEWS

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان