نمیتوان وجود خدا یا عدم وجود او را اثبات كرد گرامی !
مخصوصن این برهان هایی که شما گفتید ! هر چقدر دلیل علمی یا فلسفی برای اثبات یا عدم اثبات بیاوریم باز به گزاره هایی میخوریم كه نمیتوانیم توضیح منطقی برای ان بدهیم.چون گزاره ایی همیشه صادق یا همیشه کاذب نیست.
برهان نظم:*
می گوید چون دنیا و آفریده ها منظم هستند پس آفریننده دارند و هیچ چیز نمی تواند تصادفی و بی هدف باشد.
در رد این برهان کافیست بدانیم که نظم یک تعریف نسبی است. یعنی اگر قرارگرفتن اجزایی از دید ما به منظوری مشخص منتهی شود، آن مجموعه منظم است. مثلاً اجزای چشم را چون در کنار هم منجر به دیدن می شوند منظم میدانیم ولی اگر انتظار داشته باشیم که با چشم بشنویم دیگر چشم را موجودی منظم نمی دانیم. یا زلزله را که باعث تخریب محیط می شود عملی نامنظم میدانیم در حالیکه تحت تأثیر قوانین فشار و و تخلیه انرژی انتظار میرود که رخ بدهد، پس منظم است! در واقع نظم تعریفی نیست که درون هر چیز باشد، بلکه در ارتباط نسبی با محیط اطراف آن چیز معین میشود. پس هر چیزی می تواند منظم یا نامنظم باشد.
واین برای ما انسان ها محاله که بتونیم به بود یا نبود خدا پی ببیریم ولی من خودم باور دارم که حتا اگه خدایی هم وجود داشته باشه هیچ دخالتی تو زندگی ما انسان ها و البته طبیعت نداره فقط به عنان یک تماشاگر یا هرچی !
در مورد تکامل از وازه ی صحیحی استفاده نکردید به ان میگویند فرگشت!
همیشه این پرسش برای من جذاب بود که آیا بی نهایت وجود داره؟
شاید بشه خدا رو به بی نهایت تشبیه کرد!
انگیزه ای برای میل!
وقتی به جلو حرکت میکنی، دنبال هدفی هستی
به نظرم تعصب، حس ترسناکیه!
همیشه لزومی برای بدست آوردن جواب نیست!
همیشه این راز آزارت میده که در پشت پرده این زندگی (حیات سلولی) چه دستی هست؟
کشف ذره خدا تازه شروع این داستان بود!
چرا کسی نمیپرسه الکترون از چی تشکیل شده؟
اینی که الان شما گفتی یعنی چی 0.o
مخصوصن این برهان هایی که شما گفتید ! هر چقدر دلیل علمی یا فلسفی برای اثبات یا عدم اثبات بیاوریم باز به گزاره هایی میخوریم كه نمیتوانیم توضیح منطقی برای ان بدهیم.چون گزاره ایی همیشه صادق یا همیشه کاذب نیست.
برهان نظم:*
می گوید چون دنیا و آفریده ها منظم هستند پس آفریننده دارند و هیچ چیز نمی تواند تصادفی و بی هدف باشد.
در رد این برهان کافیست بدانیم که نظم یک تعریف نسبی است. یعنی اگر قرارگرفتن اجزایی از دید ما به منظوری مشخص منتهی شود، آن مجموعه منظم است. مثلاً اجزای چشم را چون در کنار هم منجر به دیدن می شوند منظم میدانیم ولی اگر انتظار داشته باشیم که با چشم بشنویم دیگر چشم را موجودی منظم نمی دانیم. یا زلزله را که باعث تخریب محیط می شود عملی نامنظم میدانیم در حالیکه تحت تأثیر قوانین فشار و و تخلیه انرژی انتظار میرود که رخ بدهد، پس منظم است! در واقع نظم تعریفی نیست که درون هر چیز باشد، بلکه در ارتباط نسبی با محیط اطراف آن چیز معین میشود. پس هر چیزی می تواند منظم یا نامنظم باشد.
واین برای ما انسان ها محاله که بتونیم به بود یا نبود خدا پی ببیریم ولی من خودم باور دارم که حتا اگه خدایی هم وجود داشته باشه هیچ دخالتی تو زندگی ما انسان ها و البته طبیعت نداره فقط به عنان یک تماشاگر یا هرچی !
در مورد تکامل از وازه ی صحیحی استفاده نکردید به ان میگویند فرگشت!
همیشه این پرسش برای من جذاب بود که آیا بی نهایت وجود داره؟
شاید بشه خدا رو به بی نهایت تشبیه کرد!
انگیزه ای برای میل!
وقتی به جلو حرکت میکنی، دنبال هدفی هستی
به نظرم تعصب، حس ترسناکیه!
همیشه لزومی برای بدست آوردن جواب نیست!
همیشه این راز آزارت میده که در پشت پرده این زندگی (حیات سلولی) چه دستی هست؟
کشف ذره خدا تازه شروع این داستان بود!
چرا کسی نمیپرسه الکترون از چی تشکیل شده؟
(30-08-2012، 22:37)☭Nicola☭ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست گرامی با احترام میگم که بهتره به جای چرند بافی یکم مطاللتونو ببرین بالا!
من در کل با نظریات داروین مخالفم.
نظریات تبعیضی ونازیسمی همگی از یکی از نظریات داروین سرچشمه می گیرند
اینی که الان شما گفتی یعنی چی 0.o