امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

این جیگرا ماله خودمن (جو گیری!)

(23-11-2013، 22:04)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 21:49)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 21:44)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 21:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 21:39)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بره به آدام بگه باهام آشتی کنه اونو یادم رفته بود بهتون معرفی کنم . باهام قهر کرد و رفتcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingSadUndecided
اینه آدام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخـــیـــ

آدامDodgy

باز تو خودتو لوس کردی

با دوست من قهر میکنی؟؟

خیلی غلط میکنیDodgy
مرسی

(23-11-2013، 21:42)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 21:39)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بره به آدام بگه باهام آشتی کنه اونو یادم رفته بود بهتون معرفی کنم . باهام قهر کرد و رفتcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingSadUndecided
اینه آدام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه من میرم باهاش بحرفم
ستاد رساندن زوج های عاشق به همBig Grin
مرسی آشتی کردیم اگه خودم میگم داداششو برات جور کنهTongueBig Grin

باشه میشیم جاری از الان حواست باشه رابطمون بهم نخوره ها

بیخیالش شو بابا... اون یکی دیگه رو دوست دارهUndecided

اوا اون نامردم خیانت کرد؟Confused
بریم سراغ بعدی
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: این جیگرا ماله خودمن (جو گیری!) - чернаяЛуна - 23-11-2013، 22:11

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان