21-11-2013، 13:08
(21-11-2013، 13:06)EHSAN.222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احسااااااااااااااان ببند فکتو دیگه .........بسههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
(21-11-2013، 12:57)MAHTA .S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2013، 12:55)EHSAN.222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خانوم مهتا دارم جلوی همه بهت میگم پا روی دم من بزاری --ت میکنم تمام عکسای خانوادگیت میریزه تو کامپیترم اونوقت برو تو یوتوب عکساتو ببین
خداراشکر اونقدر احمق نیبستم عکسم تو کامپیوترم باشه
برو بابا این برنامه مال 2 1 سال پیشه 1 سالی هست عکساما نمیریزم تو کامپیوترم مبادا مثلهع اون سری کامپیوترم -- بشه
تو برو نگران خودت باش اگه بخوام با همین عکسه اواتارت بیچارت میکنم
(21-11-2013، 12:57)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها احسان مهتابه منم بگين ديونه شدمممممممممم
چی؟؟؟
احسان منم؟؟
نه این احسان خیالات مخشا گرفته پاره اجر بر میداره
--ت که میکنم هیچی ویندوزتم میپرونم تازه عکس من تو گوشیه تمام دخترا تو شهر خودمون هست بر و بابا بچه مامانی