(24-10-2013، 14:32)Mahdie over flowers نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.موافقم!!!!تااونجایی ک مامیدونستیم پارک جونگ مین جذابترین مردکره بود!!!!
اتفاقا اصلا من طرفداریشو نکردم چون خودم هم خوشم نمیاد ازش به نظرم خیلی خشگلتر از لی مین هو تو کره س!!!!واقعا به نظرم خیلی خشگلتر و جذآبتر از لی مین هو هم هسسسسس!!!!خیلیها هم هستند مثلا دابل اس فایو ا وان!!
این فقط ی ذره بانمکه!!!!!همیین!!!
(24-10-2013، 16:04)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه این زشته پسرای ایران چی هسن؟؟؟؟؟
قشنگ که نیست زشت هم هس
(29-10-2013، 17:22)T.D.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دابل اس ک عششششششششششششششقه!!!
واقعا ک باحاله من ک خیلی دوسش دارم. ولی دابل اس بییییییییییییییییییشتر..:p318:
(21-10-2013، 0:16)iman13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمونه ی بارزشss501
(20-10-2013، 23:54)Mahdie over flowers نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوشگلتر و جذابتر از لی مین هو هم هسسسسس!!!!!!!
هی وای من نظرت بسیار اهمیت داره ولی این!یعنی این!نه میخوام بدونم این!این کیه شما طرفداریشو میکنی