اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کلاهبرداری پیامکی با تقلید صدای زنانه!

#1
Thumbs Down 
راز مرد جوان که با استفاده از صدای ضبط‌شده یک زن، دست به کلاهبرداری پیامکی از طعمه‌هایش می‌زد، زمانی فاش شد که یکی از پیامک‌های او به‌دست دادستان شهر رسید.
به گزارش 598 به نقل از همشهری، متهم که امید نام دارد خودش را یک زن جا می‌زد و پیامکی با این مضمون برای شماره‌های تصادفی می‌فرستاد: «من حاضرم به عقد موقت شما دربیایم. درصورت تمایل عدد 7 را پیامک کنید». او از این طریق طعمه‌هایش را فریب می‌داد و در ادامه از آنها می‌خواست مبلغی برایش کارت به کارت کنند تا تن به این ازدواج موقت بدهد اما به‌محض دریافت پول، گوشی را خاموش می‌کرد و دیگر جواب طعمه‌هایش را نمی‌داد.

متهم زمانی تحت تعقیب پلیس قرار گرفت که یکی از پیامک‌های او به گوشی تلفن همراه قاضی کشیک دادگستری شهرستان آباده ارسال شد. در این پیامک نوشته شده بود: من حاضرم در ازای دریافت 90هزار تومان صیغه شما بشوم و درصورت تمایل عدد7 را پیامک کنید. آن روز گوشی کشیک در اختیار دادستان آباده بود و وی که به ماجرا شک‌کرده بود، دستور تحقیقات درخصوص این پیامک را صادر کرد.

جمالی، دادستان آباده می‌گوید: با استعلام شماره تلفن، هویت صاحب خطی که پیامک را ارسال کرده بود به نام نسرین به‌دست آمد. از طرفی مشخص شد شماره حسابی که فرستنده پیامک برای پرداخت پول ارسال کرده نیز متعلق به زنی به نام نسرین است. با دستگیری زن جوان مشخص شد که او در ارسال این پیامک‌ها نقشی نداشته است.

شناسنامه او مدتی قبل سرقت شده بود و ظاهرا عامل این کلاهبرداری، با این شناسنامه توانسته بود، هم حساب بانکی باز کند و هم سیم‌کارت تلفن همراه بخرد تا بتواند کلاهبرداری‌هایش را عملی کند.

در ادامه تحقیقات رد عامل اصلی این کلاهبرداری در شهرستان اراک به‌دست آمد و او که مرد جوانی بود در یک عملیات ضربتی دستگیر شد.

متهم در جریان بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف کرد و در رابطه با کلاهبرداری هایش گفت: حدود 2‌ماه قبل شناسنامه‌ای پیدا کردم و با استفاده از شناسنامه و با تغییر عکس آن، زنی را اجیر کردم تا با این شناسنامه حساب بانکی باز کند. بعد از بازکردن حساب و خرید سیم‌کارت‌های مختلف شروع به ارسال پیامک کردم؛ پیامک‌هایی با وعده ازدواج و عقد موقت.

من برای جلب اعتماد طعمه هایم، از اینترنت صدای مکالمه زن جوانی را ضبط کردم. پس از ارسال پیامک‌ها، زمانی که مالباخته‌ها با شماره تماس می‌گرفتند، صدای آن زن را پخش و سریع تماس را قطع می‌کردم. طعمه‌هایم مطمئن می‌شدند که من یک زن هستم و به درخواست من 50 هزار تومان از مبلغی که گفته بودم را به حسابم کارت به کارت می‌کردند تا دوباره با آنها تماس بگیرم و قرار بگذارم.

دادستان شهرستان آباده می‌گوید: پس از اعترافات این متهم 30ساله، تلفن همراه او روشن گذاشته شد و در کمال تعجب متوجه شدیم که در مدت 4 ساعت بیش از 800 پیامک به تلفن این فرد فرستاده شد که از واریز پول به‌حساب او یا موافقت گیرندگان پیامک با درخواست وی حکایت داشت.

طبق تحقیقات صورت‌گرفته متهم تا‌کنون فقط در شهرستان آباده 6 میلیون تومان کلاهبرداری کرده و این در حالی است که طعمه‌های وی از شهرهای مختلف بوده‌اند اما با توجه به اینکه این افراد می‌ترسند آبرویشان برود و از طرفی مبلغ کلاهبرداری شده از آنها زیاد نیست، تا حالا شکایت نکرده‌اند.

به گفته وی تا‌کنون تعدادی شاکی در این پرونده حاضر به شکایت شده‌اند و تحقیقات برای شناسایی دیگر مالباخته‌ها ادامه دارد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=66736
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=66212
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=66209
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=66114
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
کلاهبرداری پیامکی با تقلید صدای زنانه! - محمدحسین1112 - 30-10-2013، 19:52

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  روستایی زنانه که هیچ مردی حق ورود نداردღ¸.•*` `*•.¸ ღ
  کلاهبرداری از کاربران فضای مجازی توسط فالگیران سایبری..♡
  صدای ارتعاش اتمسفر زمین چگونه است؟
  ترس از ابتلای به «کرونا» بیشترین علت تماس با «صدای مشاور»
Shocked کلاهبرداری 60 میلیاردی با وعده پوچ درآمدهای آسان !
  حقایقی جالب از صدای ارواح در سیاره سرخ که میخ کوبتان می‌کند
Lightbulb صدای مومیایی ۳ هزار ساله شبیه سازی شد
  گدایی پدر با لباس زنانه به خاطر فرزندش!
  آرایشگر زنانه: ما در ایام محرم شیفت ویژه داریم/ آرایشگر مردانه ...:|
  گران قیمت ترین ساعت زنانه جهان!! + عکس

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان