نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

183.قلعه‌نویی: مجیدی، رحمتی و جباری در چارچوب استقلال باشند، با آنها کار می‌کنیم

سرمربی استقلال در خصوص اینکه مجیدی، رحمتی و جباری شانس حضور در این تیم را دارند گفت: اگر این بازیکنان در چارچوب باشگاه باشند با آنها کار خواهیم کرد.

به گزارش زلال نیوز ، امیر قلعه نویی پیش از آغاز تمرین امروز در جمع خبرنگاران گفت: باید از مردم تشکر کنم، وقتی به کمپ استقلال رسیدم دیدم که از چند صد متر جلوتر راه بسته شده است. همان زمان به ائمه اطهار و خداوند بزرگ توسل کردم که شرمنده این مردم نشوم. امروز پرسپولیسی‌ها هم ما را مورد لطف خود قرار دادند و این مسئله مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند.

وی ادامه داد: آمده‌ام که تیم خوبی بسازیم و خوشبختانه بازیکنان خوبی داریم و هم در ایران و هم در آسیا توانایی موفق شدن داریم.

قلعه‌نویی در خصوص اینکه فرهاد مجیدی، مهدی رحمتی و مجتبی جباری شانس حضور در استقلال را دارند یا خیر گفت: خدا آن روز را نیاورد که آخرتم را به خاطر فوتبال بفروشم. من هیچ وقت اهل تسویه حساب نبودم و به دنبال سرمایه سوزی نیز نیستم. اگر این 3 عزیزی که شما اسم بردید در چارچوب استقلال باشند با آنها کار خواهیم کرد. بازیکنان روزانه بیش از یک و نیم میلیون تومان درآمد دارند در حالی که نوجوانانی که امروز خود را به محل تمرین رساندند حتی پول تو جیبی ندارند و با قرض خود را به اینجا رساندند. از نظر من بازیکن باید باغیرت باشد و در چارچوب سیستم استقلال حرکت کند.

سرمربی استقلال عنوان کرد: خدا را شکر می‌کنم که دوباره به استقلال برگشتم و این بار احساس خاصی دارم. جا دارد از کادر فنی گذشته و مظلومی نیز تشکر کنم که زحمات زیادی کشیدند.

قلعه‌نویی در خصوص اینکه پرسپولیس یارگیری خوبی انجام داده گفت: برای آنها آرزوی موفقیت می‌کنم اما ما به دنبال اهداف خودمان هستیم. لیستی را به باشگاه ارائه کردیم و دو جای خالی دیگر داریم که ظرف روزهای آینده این دو نفر را نیز به خدمت می‌گیریم.

وی در پایان در خصوص لیست مازاد آبی پوشان گفت: این لیست را هم در اختیار باشگاه قرار دادم.
184.پيشنهاد کي‌روش براي برنامه‌ريزي ليگ برتر

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در نشستي با هيات رئيسه سازمان ليگ برتر فوتبال برنامه اردوهاي تيم ملي را ارائه داد.

به گزارش سايت فدراسيون فوتبال، در اين نشست که محمد هادي آيت اللهي، غلامرضا بهروان، کارلوس کي‌روش، اميد نمازي، محمدرضا ساکت، علي کاظمي و مصطفي شهبازي حضور داشتند درباره برنامه‌هاي تيم ملي و چگونگي برنامه‌ريزي فصل دوازدهم ليگ برتر فوتبال بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

بر همين اساس، سرپرست سازمان ليگ گفت: هيات رئيسه سازمان ليگ، تقويم پيشنهادي کي‌روش را بررسي کرد و کي‌روش هم پيشنهاداتش را درباره برگزاري ليگ در فصل پيش رو و تقويم رقابت‌هاي ليگ برتر و چگونگي حضور نماينده‌هاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا در ليگ برتر و تاريخ اردوهاي تيم ملي را ارائه داد که مورد توجه هيات رئيسه سازمان ليگ قرار گرفت.

بهروان همچنين گفت: هدف ما فراهم آوردن امکان استفاده بهينه از زمان درباره نمايندگان ايران در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا و ضربه نخوردن باشگاه‌ها و تيم ملي است و مطمئنا با همفکري به اين هدف مهم خواهيم رسيد و تصميماتي خواهيم گرفت که به نفع فوتبال ملي و باشگاهي ايران باشد.

دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Newsha ti ti ، Son of anarchy
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اخبار داغ ورزشی - هرروز آپدیت می شه - mohsenniceboy - 10-06-2012، 17:16

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟
  جهانبخش و تنیس فوتبال به جای اردوی تیم ملی(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان