نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

163.پیروانی سرمربی ابومسلم شد

غلامحسین پیروانی سرمربی تیم فوتبال ابومسلم خراسان شد.

به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، سایت باشگاه ابومسلم با اعلام خبر تغییر در هیئت عامل این باشگاه و ضمن تشکر از خداداد عزیزی، غلامحسین پیروانی را به عنوان سرمربی این تیم در فصل آینده مسابقات لیگ دسته اول معرفی کرد.

پیش از این باشگاه ابومسلم با اکبر میثاقیان، عباس چمنیان، نادر دست‌نشان و هادی برگی‌زر برای هدایت تیمش مذاکره کرده بود اما امروز با غلامحسین پیروانی به توافق رسیده است.

پیروانی که سال‌ها هدایت تیم فوتبال فجر سپاسی شیراز و در مقطعی تیم ملی امید ایران را برعهده داشته است، سابقه چندانی در لیگ دسته اول ندارد.

همچنین این باشگاه در اطلاعیه خود از تغییر در هیئت عامل این باشگاه خبر داده است که بر این اساس حجت‌الاسلام ناصری‌پور و علی اصغر حسن‌زاده از آن هیئت جدا شده و مهدی فاضل فکور به عنوان رئیس هیئت عامل، سید مهدی حسینی، قائم‌مقام رئیس هیئت عامل و معاون اجرایی، بهزاد تیمورپور، عضو هیئت عامل و سخنگوی باشگاه، حشمت‌الله مهاجرانی، عضو هیئت عامل و رئیس آکادمی و سازمان فوتبال باشگاه، سید هاشم حسینی، عضو هیئت عامل و سرپرست تیم بزرگسالان، احمد پازوکی، عضو هیئت عامل و سید محمد رضوی، عضو هیئت عامل انتخاب شده‌اند.
164.دهنوی: می‌خواهم بهترین بازی‌هایم را انجام ‌دهم| می‌توانم در 5 پست بازی کنم

هافبک جدید تیم فوتبال استقلال گفت: با آبی شدنم می‌خواهم بهترین بازی‌هایم را انجام دهم.

قاسم دهنوی درباره حضورش در استقلال به سوالات زیر پاسخ داد:

از حضورت در استقلال بگو.

خیلی خوشحالم که این تیم را انتخاب کردم. من بازیکنی نیستم که بگویم از بچگی طرفدار این تیم بودم. همیشه دوست داشتم در هر تیمی بازی می کنم مفید باشم.

با چه معیاری استقلال را انتخاب کردی؟

امسال سال جام جهانی است و دوم اینکه امیر قلعه نویی هم من را می خواست.

استقلال چقدر برایت مهم بود؟

استقلال تیم بزرگی است که همیشه شخصیت قهرمانی دارد. همیشه بازی های این تیم پرطرفدار بوده است. می خواهم بهترین بازی هایم را با آبی شدن خودم نشان دهم.

چه شماره پیراهنی را انتخاب کردی؟

هنوز صحبتی در این باره نشده اما برای من بحث شماره مهم نیست. اول باید جایگاهم در استقلال پیدا کنم.

جای چه بازیکنی به استقلال آمدی؟

جای خودم آمدم. می توانم در 5 پست بازی کنم اما مهم این است که مربی در چه پستی بخواهد استفاده کند.

دورنمایت از حضورت در استقلال چیست؟

من یک بازیکن 30 ساله هستم که کم تجربه نیستم. به استقلال آمده ام تا حقم را بگیرم. در پستی بازی می کنم که بازیکنان نامی هستند و برای گرفتن حقم باید بجنگم. دوست دارم رقابت سالمی با سایرین داشته باشم. من به نیت اینکه بتوانم در تیم ملی هم خودم را تثبیت کنم استقلال را انتخاب کردم.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Ali MuSiC ، Newsha ti ti ، Son of anarchy
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اخبار داغ ورزشی - هرروز آپدیت می شه - mohsenniceboy - 08-06-2012، 15:35

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟
  جهانبخش و تنیس فوتبال به جای اردوی تیم ملی(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان