16-10-2013، 22:50
(16-10-2013، 22:47)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سرما ؟؟!! -____- من عاشق و معشوقه ی سرما هستم . . . |: نمیدونم چرا خیلی حس خوبی بهم دست میده . . |:
(16-10-2013، 22:43)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2013، 22:41)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2013، 22:38)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود (:
بنده بسیار خوشحال هستم . . . .(:
بدرود |:
ب قول فـری گـآتی مآتی هـستیـآ...!!!
اوهوم . . . . قاطی کردم چون . . . . .خبر نداری که صبا چیشده . . . وایییییییییی ^____^
خیلی خوشحالم . . . ^____^
آرع من هم خیلی خوشحالم هم دلم موخواد از نآؤآحتی کلمو بکوبونم ب دیوار ولی تنها چیزی ک الان حالیمه اینه که دارم یخ میزنم از سرما
(16-10-2013، 22:43)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: ب قول فـری گـآتی مآتی هـستیـآ...!!!خیلی وقته نگفتم گاتی ماتی
هــه بـ جآش من روزی 200 بآر میگم گآتی مآتی فریــد
خخخ(:
تآزه 201 بآر (-_-)