16-10-2013، 19:29
(16-10-2013، 19:09)دخترافغان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2013، 18:59)مبینا جووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ی سوال افغانیا بنظرت همشون همینطورین
بیچاره
من فقط اون دختر رو گفتم بقیشون رو نمیدونم
(16-10-2013، 18:53)L.K نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی عذرمیخوام مگه ایرانیای خارج ازکشور،وطن ومملکت ندارن تازه کشورتونم ک جنگ نیس حق چی؟ ناراحت نشی ولی کشورایی مث امریکابا اون همه جنایتشون بازم مهاجر راه میدن کشورشون اماشما...
(16-10-2013، 18:28)ترلااااان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشیداقصددخالت وجسارت ندارم ولی مگه خودتون کشورندارید؟من نمیگم بده که اومدیدتوکشورمااماخب بایدیکمیم به ماحق بدیددرضمن مطمپنی تودختری
بیخیال من هر چی بگم تو حرف خودتو میزنی و دلم نمیخواد دوباره به خاطر کل کل اخطار بگیرم
همه ی افغانیا مث هم نیستن اوناک ادم نبودن