15-10-2013، 21:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-10-2013، 21:34، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(15-10-2013، 21:32)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|: . . . . آرتین هیچ حرفی نزد فقط سنت به من نمیخوره به قول یک بنده خدایی سنت هنو کمه برا این حرفا البته اون اینو نگفتااااا فقط گفت سنت کمه همین منم به حرفش پی بردم . . .. (:
(15-10-2013، 21:29)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوباره آرتین چیزی گفت؟
فرید میترسم پیامتو باز کنم . . . . . -__- |:
(15-10-2013، 21:28)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من دیگه با شما حرفی ندارم . . . (:
(15-10-2013، 21:23)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چت شده باز چرا اینجوری میکنی؟
(15-10-2013، 21:20)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آیسانی؟
ی اضافیه ، آیسان نه آیسانی،اون ی حرف اضافه است اگه میخواهید آیسانی صدایم کنید بعداش یه جمله ی دیگر بیاورید تا جمله یا حرفتان کامل شود ، ادبیات درس دوم . . . |:
حال بله!؟
شما فقط برای بنده یک داداش یا یک برادر یا همان دوست معمولی هستید (:
چرا همش قهر میکنی؟
بابا اذیتم نکن
(15-10-2013، 21:32)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: فرید میترسم پیامتو باز کنم . . . . . -__- |:
باز نکن اگه تحمل فوش نداری
خیلی فوش های بی تربیتانه ای زدی ازت بعید بود . . . . |: