(06-05-2013، 18:54)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اونم ازتوخوشش نمیااااااااااد!!!!!!!!!
ازش خوشم زیاد نمیاد مرسی
(24-04-2013، 18:49)کیم جونگ مین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.موافقم!!!!!!!!!!
کجای عکسای داداشم مسخره بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(07-04-2013، 11:25)Guard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ازخداتم باشه!!!!!!!
چه پسر خشگلیه من نمیدونم چرا پسرایه امروزی از دخترا خشگل شدن خداییش اخرش میترسم ناخواسته با یکی از این پسرا ازدواج کنم
اصت کیوجووونم توروانتخاب نمیکنه!!!!!!!!!
من میییییییییییییییییییییییییدونم
(02-03-2013، 19:27)♥ Sky Princess♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دعوانکنین!!!!!!مااااااال خودمه!!!!!!!!!!
(01-03-2013، 16:10)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عشق منو مسخره نکن
عشق تو نیستم عشق منه حتی بهت گفتم دیگه نباید اسمشوتو کتابابت بنویسی مگه خودت ناموس نداری هان هان هان
چشم عکسهای بدون نوشته اش رو هم میذارم
حرف نباشه!!!!!!!!!