12-10-2013، 16:27
卐frist love卐 نوشته است:صابر خودش بهتر می دونه حق کدوم طرفی هست. فقط کافیه یک بار دیگه شر به پا کنی.F A R I D نوشته است:نه تو ادمي卐frist love卐 نوشته است:تو ادمی که من به تو احترام بذارم؟ هم من و هم همین ادمایی که باهاشون درگیری بهت لطف کردن بچه دماغوی قدر نشناسF A R I D نوشته است:احترامتو نگه دار卐frist love卐 نوشته است:خیلی ساده میگم بهت پس.F A R I D نوشته است:دیگه زیاد تحملت کردم. از بن درت آوردم. نویسندت کردم. تنها به سبب تلاشی بود که توی فلشخور داشتی. تمام گند کاری ها و تخلفاتت رو گذاشتم کنار و گفتم ادم شده. ولی اشتباه می کردم. این اخطار اخرم بهت بود. به نعفت بود خودت با پای خودت اون روز که گفتی روز اخر هست می رفتی که انقد جلوی بچه های اینجا رو سیاه نشی.ادم هستم من لازم نيست انقدر تذكر بدي
من كار خودمو انجام ميدم
نويسنده شدم كه شدم ورم دار
من اون احسان قبلي نيستم
تو گوه می خوری که اینجا شر به پا کنی. بار بعدی محرومی برای دو ماه چون قبلا هم محروم شدی. مواظب خودت باش.
گه من نمي خورم اون رفيقات ميخورن كه هي زر زيادي ميزنن
منم رفيقا خودم رو دارم
دفعه اخرت باشه اينجوري با من صحبت ميكني
کدوم دوست؟ کی رو میگی؟ اینجا همه باهات مشکل دارن .
من با هرکی در حد شخصیت و شعورش حرف میزنم
زبوون نفهم چهار تا كتاب خوندي ادم شدي
بچه هاي فروزنو بيارم ميخورنت
الان به صابر اتمام حجت ركدم گفتم اين فريد چيز بي خودي بگه جوابشو ميدم
الان بهتره پيش دوستاي 12سالت تو گفتگوي ازاد
شما دوستات جنبه انتقاد ندارين يه چيزي ميگيم ميپريد به ادم
منم قشنگ جوابشونو ميدم با كسي شوخي ندارم
هروقت تو دوستاد جنبه انتقاد پيدا كرديد بعد بيايد نت
ادم ترينشون توي حد عقل زبون ميفهي
رز كه اصلا نميشه صحبت كرد دربارش
تارا اونم يكي اين توولي فرقش اينه بدجور انتقاد پذير ني
پويا بچه گليه و خوبي هستش
ماكان اونم خيلي گله
اينم بدون در اخر دور ور من پلكيدن= با مرگ و رفت آبروت در نت
يه جوري صحب ميكني منم همين جوري جوابتو ميدم
دماغو هم توي و.دوستاي مهد كودكيت تازه امدن تو نت
من 3ساله تونت هستم
اين اونا بي جنبه دارم
يا علي مدد
این چیزا که تو میگی اصلا انتقاد نیست بچه. تو هنوز معنی و روش انتقاد رو نمی دونی. برو بچه همون کتاب اجتماعیت رو بخون.
هیچ غلطی نمی تونی بکنی. از تو کنده تراش چه توی نت چه بیرون نت توی گوه های خودشون دارن دست و پا می زنن. همونا هم که میگی میان فلانت می کنن هیچ گوهی نتونستن بخورن. خودتم دیدی. حالا تو گوه خوری اونا رو بکن.
فعلا تو شعور و معرفت و مرامت از امیررضا کم تره.