اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آدم ها.....

آدما ....موجودای ساده و در عین حال پیچیده ای ان ...
در عین حال که رفتار و حرکات احمقانشون به طرز رقت آوری قابل پیش بینیه ولی واسه خیلی از کاراشون به هیچ وجه نمیشه توجیح منطقی پیدا کرد ... شایدم من اینقدر کودنم که نمیتونم درکشون کنم ... هر چند خودمم یکی از همین موجودات دوپا هستم ...

یکی از مسخره ترین کارایی که آدما میکنن همین زندگی کردنه ! ... و چیزی که مسخره ترش میکنه زندگی کردن با دیگران توی جامعست !

میدونی ... زندگی همین جوریشم غیر قابل تحمله ... آدم حتی وقتی هر کاری که دوس دراه رو انجام میده و همه چی بر طبق میلش پیش میره بازم ناراضیه ...بازم ناراحته ...بازم دلگیره ... چون اینا تو ذات آدماست ...

ولی ... وقتی که میخوای توی جامعه ی لعنتی با آدمای لعنتی دیگه زندگی کنی باید خودتو با قوانین و شرایط غیر قابل تحملشون وفق بدی ... باید خودتو له کنی ...باید همه ی آرامش و آسایش خودتو نادیده بگیری ، تا به عنوان یه عضو از جامعه ی مسخرشون پذیرفته شی ...

بعضیا با این مساله کنار میان ... واسه همین بعد یه مدت دیگه فراموش میکنن که خودشونم وجود دارن ... آدم اگه وجود نداشته باشه یا لااقل حس کنه که وجود نداره راضی تره ! ... واسه همینم هیچ وقت نمیخوان چیزی تغییر کنه
آدم ها.....

دلم از عشق سهم کمـــــــــــــــــــی داشت

برایم با تو بودن عالمــــــــــــــــــی داشت
پاسخ
 سپاس شده توسط دلبر شیطون
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
آدم ها..... - (bahram. elektro) - 12-10-2013، 11:27

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان