11-10-2013، 15:44
(11-10-2013، 15:40)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-10-2013، 15:36)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نـــــــــــع اون ماله خودمه >ـــــ<
(11-10-2013، 15:34)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-10-2013، 15:31)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-10-2013، 15:27)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مخصوصا اون پسره که هرروز یه کلاه سرش میکنه دیدیش؟!واییی خیلی خوشگله
هرروز اونجا پلکه {{: خیلی چشم گیره عــــ و ضـــــ ی >ــــ< هرکی از بغلش رد میشه یه ساعت فقط نیگاش میکنه |:
نمیدونم همه اونجا کُلاه میذارن 0_0
هه خو میدونم ولی این یکی خیلی کلاهاش با بقیه میفرقه |: همونی که رنگین کمون شلوار داره |: شلواراش هرروز یه رنگه کلا همیشه سِت میکنه چشاش عسلیه {:
دماغش کوچولو هستش {: هیکل ورزشی داره {:
مهم نی وللش |:
پس چه جیگریه ..
امشب میرم دید میزنم 0_0
بعد سالها تلاش و همت بالاخره دلشو بردم
مدرسش بغل مدرسمونه |:
یه دوست داره بهش میگیم کلاغ ^ـــ^ دوستش هم خشگله {:
ولی اون یه چی دیگس
ای شیاطین نمیزارید برم درس بخونم >ـــ< اصن درس رو وللش این حرفا مهم تره
نــــــــــــــــــــــع ماله من
مــاله خودت من یکی 100 برابر از اون بهترشو دارم
خیلیم خانوادش توپن.. مادر گرامی و خواهر شووره گرامی که پایه ترن